e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Ποιοί βουλευτές σκέφτονται να γυρίσουν στη ΝΔ;

Τουλάχιστον τέσσερις βουλευτές, οι οποίοι διαγράφηκαν πρόσφατα από τη ΝΔ καθώς καταψήφισαν τη δεύτερη δανειακή σύμβαση, φέρονται να βρίσκονται ένα βήμα πριν την επιστροφή τους στο κόμμα.Σύμφωνα με πληροφορίες, έτοιμοι να πουν "ναι" στις επικείμενες ψηφοφορίες είναι οι: Ζήσης Τζηκαλάγιας, Θεόφιλος Λεονταρίδης, Γιώργος Καρασμάνης και Τάσος Καρυπίδης.


Αντίθετα, αμετακίνητοι από τη θέση τους εμφανίζονται οι: Μαργαρίτης Τζίμας, Χρήστος Ζώης, Κώστας Μαρκόπουλος και Ελενα Κουντουρά.

Να σημειωθεί ότι την Τετάρτη, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντ. Σαμαράς απηύθυνε κάλεσμα συστράτευσης σε βουλευτές που ανήκαν στο κόμμα, υπό τον όρο ότι θα αποδείξουν έμπρακτα ότι στρατεύονται με τις θέσεις του κόμματος, δηλαδή θα υπερψηφίσουν τους εφαρμοστικούς νόμους του νέου Μνημονίου.

Κάνοντας λόγο για πανστρατιά ενόψει των εκλογών, ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι στη μάχη μετά τις εκλογές θα πρέπει να είναι όλοι ενωμένοι "και όχι σκορποχώρι".

"Κανένας δεν περισσεύει, πρέπει να κλείσουμε κάθε ρωγμή", είπε χαρακτηριστικά και έκανε λόγο για τη μεγάλη μάχη της ανάπτυξης που ξεκινά αμέσως μετά τις εκλογές.
nooz.gr