e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει

- Έφοδος του ΣΔΟΕ στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Τι ψάχνουν οι «ράμπο». Στο μικροσκόπιο και οι υποθέσεις για παράνομους διορισμούς.

- Τα διόδια της απάτης. Η Ολυμπία οδός εισπράττει 6 εκατομμύρια ευρώ. Που πάνε τα λεφτά; Η… Εθνική οδός-καρμανιόλα Κορίνθου-Πατρών. Ο βουλευτής που ζητεί άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα.


-. Παπαθεμελής κατά της Γερμανίας. Κίνημα για τον συμψηφισμό του κατοχικού δανείου. Το χρέος μας και η διεκδίκηση 1,1 τρισεκατομμύρια ευρώ.

- Η Ελλάδα «σβήνει» κι αυτοί ενδιαφέρονται για τα εσωκομματικά τους.
Εικόνες ντροπής με τους «πράσινους υπουργούς». Κλονίζεται η κυβέρνηση – Λύση ο ανασχηματισμός. Τα γκάλοπ δείχνουν την αποστροφή του λαού από το πολιτικό σύστημα αλλά οι «κρατούντες» θέλουν τις καριέρες τους. Πόσα παίρνουν. Τα προνόμια των βουλευτών. Οι μισθοί τα επιδόματα και η «μάχη» για τα αναδρομικά.



- Ανοίγουν οι φυλακές για το Βατοπέδι. Ανατροπή δεδομένων. Ο Πάπιστας η πρόταση της ανακρίτριας και αυτοί που ακολουθούν.





Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική

- Μαργαρίτα, Άντα και Νίκος τον πιέζουν. Ένας Παπανδρέου ποτέ δεν εγκαταλείπει. Μείνε στο ΠΑΣΟΚ ακόμα και αν διασπαστεί.


Press Time
Διαβάστε ακόμα:

- Ο Alpha ξανά στα χέρια του Κοντομηνά. Οι Γερμανοί απέτυχαν και αυτή είναι η μοναδική σωτηρία για το κανάλι. Ζήτημα ημερών η συμφωνία.



- Το κράτος Μπαταχτσής. Τα υπουργεία «φεσώνουν» και τη ΔΕΗ. Μεγαλοοφειλέτες Υπ. Οικονομικών 47,63 εκατομμύρια ευρώ, Εσωτερικών 14,60 εκατομμύρια ευρώ ΥΠΕΘΑ 9,41 εκατομμύρια ευρώ, Προστασίας του Πολίτη 7,10 εκατομμύρια ευρώ και άλλα…




SPORT
- Η τελευταία ευκαιρία για τον ΠΑΟ, οι επαφές του Τζίγγερ με τους νέους επενδυτές. Ο νέος «χαλίφης»: ο Βίλα Μπόας παίρνει τα σκήπτρα από τον «δάσκαλο» του Ζοζέ Μουρίνιο; «Βεντέτα» στο Περιστέρι: ο Ατρόμητος θέλει ρεβάνς από την ΑΕΚ για την ήττα του τελικού.




Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα

Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις