e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Στην κορυφή του Google... ο γάμος


Ο γάμος του πρίγκιπα William και της Kate Middleton μονοπώλησε το διαδικτυακό ενδιαφέρον σε πολλές κατηγορίες το 2011. Το ίδιο συνέβη και στην κατηγορία των top αναζητήσεων όρων στο internet.


Σύμφωνα με το BBC, η αναζήτηση ειδήσεων για τον βασιλικό γάμο αναδείχθηκε στην κορυφή των αναζητήσεων, αφήνοντας πίσω της την επικείμενη κυκλοφορία του iPhone 5.

Η πιο ενδιαφέρουσα ίσως λίστα ήταν αυτή με τις top 10 αναζητήσεις "τι είναι", όπου στην κορυφή βρέθηκε η ερώτηση "τι είναι scampi", όπου "scampi" είναι το όνομα μίας παραδοσιακής pub στη Βρετανία, γνωστής εδώ και πολλές δεκαετίες.

Στην κατηγορία "πώς να" κυριάρχησε η αναζήτηση "πώς να αναθεωρώ".

Όπως είθισται, το googlάρισμα ικανοποιεί την "ανάγκη" των ανθρώπων για κουτσομπολιά, γι' αυτό και αυτήν τη χρονιά, η Kim Kardashian, η Rebecca Black και ο Ricky Gervais μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του κοινού με τις περιπέτειες της προσωπικής ζωής τους και αναδείχθηκαν στην κορυφή των σχετικών αναζητήσεων.

Η τραγουδίστρια Adele ήρθε δεύτερη στην κατηγορία των "ταχύτερα ανερχόμενων ανθρώπων", μία θέση κάτω από την pop τραγουδίστρια Rebecca Black, ενώ αναδείχθηκε έβδομη στην λίστα των ταχύτερα αυξανόμενων αναζητήσεων, μία θέση μετά τον Ryan Dunn, πρωταγωνιστή των Jackass, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο πριν λίγους μήνες.

Πηγή: BBC