e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Ικανοποιημένος από την "παρτίδα" ο Σαμαράς

Ικανοποιμένος εμφανίζεται ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, από το αίσιο τέλος που είχε το "θρίλερ" των επιστολών και αφού όπως όλα δείχνουν, το ξεμπλοκάρισμα της έκτης δόση βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία. Ο Πρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη θετική αυτή εξέλιξη, παρομοιάζοντας τη διαπραγμάτευση με μία παρτίδα σκάκι.


«Η διαπραγμάτευση είναι σαν ένα παιχνίδι πάνω σε σκακιέρα. Κάνεις κινήσεις και περιμένεις την κίνηση του άλλου. Εκεί πρέπει να μείνεις σταθερός και εγώ έμεινα σταθερός» δήλωσε ο κ. Σαμαράς σε δημοσιογράφους, αναφορικά με τις επιστολές που έστειλε την Τετάρτη στους επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Eurogroup, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ.

Οι εξελίξεις αυτές φαίνεται πως αλλάζουν σφόδρα το αρνητικό κλίμα που επικρατούσε τις τελευταίες ημέρες στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, με τον πρόεδρο του κόμματος να βρίσκεται πλέον σε καλύτερη θέση παρότι θα πρέπει να συνεχίσει την προσπάθεια να πείσει την κομματική του βάση που έχει υιοθετήσει την αντιμνημονιακή γραμμή.
dealnews.gr