e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

"Λουκέτο θα βάλει 1 στα 3 μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας"

Τη δυσοίωνη πρόβλεψη ότι μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου 1 στα 3 καταστήματα του κέντρου της Αθήνας θα έχει "κατεβάσει ρολά" έκανε την Τετάρτη ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) Βασίλης Κορκίδης.

Ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ απέδωσε το σοβαρό πλήγμα των επιχειρήσεων αφενός στις δυσμενείς συνθήκες που δημιουργήθηκαν από τις διαρκείς ταραχές και κινητοποιήσεις στο κέντρο της Αθήνας και αφετέρου στην αύξηση του ΦΠΑ.

Τέλος, ο κ. Κορκίδης αναφέρθηκε και στο αίτημα της ΕΣΕΕ για θέσπιση ασφαλιστικής περαίωσης προκειμένου να βελτιωθεί η ταμειακή κατάσταση του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ). Όπως τόνισε αυτό είναι επιβεβλημένη ώστε να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα του φορέα, καθώς από τους 700.000 εναπομείναντες ενεργούς ασφαλισμένους μόνο οι 540.000 καταβάλλουν τις τρέχουσες εισφορές.
nooz.gr




Σε δηλώσεις του στο Βήμα 99,5, ο κ. Κορκίδης έκανε λόγο για "επιδημία" λουκέτων, ενώ τόνισε ότι από τις έρευνες που διενεργεί σε τακτικά χρονικά διαστήματα η ΕΣΕΕ προκύπτει διαρκής επιδείνωση της κατάστασης.