e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Αγνώριστη η Sinead O'Connor

Τίποτα δεν συγκρίνεται με... την Sinead O'Connor. Η τραγουδίστρια από την Ιρλανδία που μεσουρανούσε στην μουσική βιομηχανία στις αρχές του '90 με ένα τουλάχιστον τραγούδι στο ενεργητικό της που θα μείνει στην ιστορία, ήταν αγνώριστη σε συναυλία του Natty Wailer, όπου έκανε backing vocals...Η 44χρονη τραγουδίστρια και μητέρα τεσσάρων παιδιών, δεν έμοιαζε σε τίποτα με το είδωλο της δεκαετίας του '90. Ντυμένη στα μαύρα με μια μπλούζα με δίχτυ που αποκάλυπτε την κοιλιά της, με παραπανίσια κιλά και έναν τεράστιο χρυσό σταυρό, η O'Connor έμοιαζε περισσότερο με μέλος ακραίας χριστιανικής οργάνωσης, παρά με τραγουδίστρια.

Πριν από 20 χρόνια, η Sinead ήταν διάσημη όχι μόνο για τη μουσική της -ποιος μπορεί να ξεχάσει το θρυλικό "Nothing Compares 2 U" του 1990 με την εκπληκτική της ερμηνεία;- αλλά και για τη λεπτή φιγούρα της και το ξυρισμένο κεφάλι. Μάλιστα η ίδια είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι θα έμενε για πάντα γουλί. "Δεν αισθάνομαι ο εαυτός μου εκτός αν έχω ξυρισμένο κεφάλι. Ακόμα και όταν είμαι γριά, θα είμαι έτσι", είχε πει η τραγουδίστρια, ωστόσο αθέτησε τα λόγια της.

Η Sinead η οποία μένει τα τελευταία χρόνια στην Ιρλανδία επισκέφθηκε τον Natty Wailer και την μπάντα του, στο The Bray Sea Side Festival και θέλησε να κάνει support χαρίζοντας την φωνή της για δεύτερη φωνή. Το πιο πρόσφατο studio album της, το 'Throw Down Your Arms', κυκλοφόρησε το 2005.
nooz.gr