e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Δίωξη σε βάρος Ψωμιάδη

Σε άσκηση δίωξης σε βάρος του Μάκη Ψωμιάδη προχώρησε ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας της ΕΠΟ Εμμανουήλ Αντωνακάκης, για την υπόθεση με τα «στημένα» παιχνίδια. Ο ισχυρός άνδρας της Καβάλας παραπέμπεται στο πειθαρχικό όργανο της ελληνικής ομοσπονδίας για πράξεις δωροδοκίας και στοιχηματίσου και για το πειθαρχικό αδίκημα της φαρμακοδιέγερσης, με την εκδίκαση της υπόθεσης να ορίζεται για την επόμενη Πέμπτη.


Η σημασία της δίωξης αυτής, πάντως, έγκειται στο γεγονός, ότι για πρώτη φορά ο Μάκης Ψωμιάδης συνδέεται με την ΠΑΕ Καβάλα. Για να στηρίξει την υπόθεσή του αυτή ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας βασίστηκε πάνω στην κατάθεση του γιου του κ. Ψωμιάδη, Σταύρου, ο οποίος ισχυρίστηκε στον ανακριτή κατά τη σύλληψή του για την υπόθεση των «στημένων», ότι ο πατέρας του έχει τον έλεγχο της ΠΑΕ, παρότι εμφανίζεται να μην κατέχει μετοχές του συλλόγου.

Αν αποδειχθεί το κατηγορητήριο, τότε η Καβάλα κινδυνεύει ακόμα και με υποβιβασμό.

Αναλυτικά οι διώξεις:

«Για κατ' εξακολούθηση πράξεις δωροδοκίας και στοιχήματος κατά Α) Του Γεώργιου Τσακογιάννη, μεγαλομετόχου ΠΑΕ Ηλιούπολη, Β) Της ΠΑΕ Ηλιούπολη, νομίμως εκπροσωπούμενης.

Για κατ' εξακολούθηση πράξεις δωροδοκίας και στοιχήματος και για το πειθαρχικό αδίκημα της φαρμοκοδιέγερσης κατά Α) Του Χαράλαμπου Ψωμιάδη, κατ' ουσίαν προέδρου Δ.Σ. και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Καβάλα Β) Της ΠΑΕ Καβάλα, νομίμως εκπροσωπούμενης».
dealnews.gr