e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Αστέρες του Hollyowood σε σκάνδαλο για παράνομο πόκερ

Την περασμένη εβδομάδα κάναμε ένα αφιέρωμα στους σταρ του Hollywood που τους αρέσει να τζογάρουν και ο Tobey Maguire βρισκόταν στην κορυφή της λίστας έχοντας κερδίσει γύρω στα 30 με 40 εκατομμύρια δολάρια από το πόκερ τα τελευταία χρόνια! Τώρα όμως ήρθε η ώρα να πληρώσει ένα -μικρό, ομολογουμένως- τίμημα, αφού τα κέρδη είναι παράνομα...

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από έρευνες του FBI κυρίως για τα 25 εκατομμύρια που έχασε στα παιχνίδια αυτά Διευθύνων Σύμβουλος Εταιρείας, ο Brad Ruderman και μάλιστα παίζοντας χρήματα επενδυτών. Τώρα κάποιοι από τους επενδυτές υπέβαλαν μήνυση στους παίκτες για να πάρουν πίσω κάποια από τα χρήματα που έχασαν.

Συγκεκριμένα, ο Howard M. Ehrenberg κατέθεσε αγωγή εναντίον του γνωστού ηθοποιού Tobey Maguire (Spiderman) ζητώντας πίσω τα $310,000 που είχε κερδίσει από τον ίδιο την περίοδο 2006-2009. Τα εν λόγω παιχνίδια γίνονταν σε ιδιωτικές λέσχες και σε αυτά συμμετείχαν μεγάλοι αστέρες του Hollywood, όπως οι Matt Damon, Ben Afleck και Leonardo DiCaprio, ωστόσο τα ονόματά τους δεν περιλαμβάνονται στην αγωγή, γιατί δεν είχαν κερδίσει ποσά από αυτούς.

Η πλοκή μοιάζει περισσότερο με σενάριο ταινίας, παρά με δικαστική υπόθεση. Ο Maguire εκτιμάται ότι κέρδισε περίπου $1,000,000 μηνιαίως από τα παράνομα παιχνίδια πόκερ, ωστόσο, όπως δήλωσε ο δικηγόρος του David E. Wohl, κανένας δεν μπορεί να κινηθεί νομικά και να ζητήσει πίσω χρήματα τα οποία προέρχονται από παράνομες δραστηριότητες.
ta nea