e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Δύο νέα πρόσωπα στην εθνική

Ο Φερνάντο Σάντος κάλεσε στην εθνική ομάδα, τον Κυριάκο Παπαδόπουλο της Σάλκε και τον Στέφανο Αθανασιάδη του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με τη Μάλτα στις 4 Ιουνίου στο "Γ. Καραϊσκάκης", για την προκριματική φάση του EURO 2012, αλλά και για το φιλικό με τον Ισημερινό, στις 7 Ιουνίου στη Νέα Υόρκη.



Επίσης, όπως έγινε γνωστό, κατά την παραμονή της ομάδας στη Νέα Υόρκη θα δοκιμαστεί στις προπονήσεις ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός, Τζορτζ Τζον. Ο υψηλόσωμος (1.91μ.) Ελληνοαμερικανός είναι βασικός στους FC Ντάλας (ομάδα του επαγγελματικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου των ΗΠΑ) και έχει εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί στην εθνική Ελλάδας.. Να σημειώσουμε ότι στο παρελθόν είχε κληθεί στην εθνική των Ηνωμένων Πολιτείων, αλλά δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού..
ta nea






Αναλυτικά οι παίκτες που κάλεσε ο Σάντος είναι: Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Στέφανος Κοτσόλης, Λουκάς Βύντρα, Βασίλης Τοροσίδης, Βαγγέλης Μόρας, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Νίκος Σπυρόπουλος, Αλέξανδρος Τζιόλης, Κώστας Κατσουράνης, Γιώργος Καραγκούνης, Παντελής Καφές, Γιώργος Φωτάκης, Σωτήρης Νίνης, Παναγιώτης Κονέ, Γιάννης Φετφατζίδης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Κώστας Μήτρογλους και Στέφανος Αθανασιάδης.