e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Ποινική Δίωξη στον αποστολέα του e -mail περί χρεοκοπίας

Εντοπίστηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος –σε βάρος του οποίου αναμένεται να ασκηθεί ποινική δίωξη- ο αποστολέας του περιβόητου e-mail με τις δήθεν πληροφορίες περί χρεοκοπίας της χώρας, που αναρτήθηκε την περασμένη Πέμπτη στο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα να προκαλέσει πανικό σε χιλιάδες πολίτες.Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν 40χρονο φανοποιό από τα Χανιά της Κρήτης.


Ο 40χρονος άνδρας φαίνεται να δραστηριοποιείται στο χώρο του διαδικτύου και των blog ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει προκαλέσει και άλλες φορές με τις «μυθοπλασίες» του.

Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το βράδυ οπότε και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα έχει και τυπικά την επιβεβαίωση για τα ηλεκτρονικά του ίχνη από την πάροχο του ίντερνετ και στη συνέχεια θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα για την άσκηση ποινικής δίωξης.

Ο 40χρονος, εμφανιζόταν με την ιδιότητα τραπεζικού στελέχους και απέδιδε τις πληροφορίες περί επικείμενης χρεοκοπίας σε εσωτερική πληροφόρηση.

Σημειώνεται ότι το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις ενώ έχει προκαλέσει σύγχυση στον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο.

Η έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζεται, προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση.


dealnews.gr