e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Συνάντηση Μαρινάκη με οπαδούς του Ολυμπιακού

Με τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού θα συναντηθεί σήμερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με σκοπό να τους επιστήσει την προσοχή ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» θέλει να αποφύγει τα επεισόδια κόντρα στην «Ένωση», σε ένα ματς το οποίο μπορεί να σημάνει την κατάκτηση του τίτλου.


Αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών έχει ραντεβού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη σήμερα για να μιλήσουν οι δύο πλευρές για τον αγώνα με την ΑΕΚ που ακολουθεί. Τα εισιτήρια για την εν λόγω αναμέτρηση έχουν σχεδόν εξαντληθεί και το Καραϊσκάκη αναμένεται κατάμεστο.


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θέλει να ξαναδεί όσα έλαβαν χώρα στο προηγούμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και για το λόγο αυτό θα ζητήσει από τους συνδεσμίτες να μην μπει κανένας στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσει σε περίπτωση νίκης, όπως επίσης και να μην πεταχτούν κροτίδες ή καπνογόνα.

Την ευθύνη για τη σύλληψη οποιουδήποτε προβεί σε ρίψεις αντικειμένων θα έχουν οι ίδιοι οι οπαδοί, οι οποίοι θα αναλάβουν και την περιφρούρηση των εξεδρών.


dealnews.gr