e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Α.Κακλαμάνης: Καταλαγή για να μη σφαχτούμε

Αρχίζει σε λίγο η κρίσιμη έκτακτη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, όπου θα συζητηθούν οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις για το επικείμενο δημοψήφισμα που αποφάσισε ο Γιώργος Παπανδρέου. Οι δηλώσεις των πολιτικών προσώπων του ΠΑΣΟΚ εκφράζουν την έντονη ανησυχία για την έκβαση των πραγμάτων. Α. Κακλαμάνης


Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης συνέστησε καταλαγή και υπογράμμισε ότι πάνω από όλα πρέπει να σκεφτούμε την πατρίδα . «Να μη σφαχτούμε γιατί έχει συμβεί στο παρελθόν και δεν ήταν καλό».

Χ. Παπουτσής

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη συνέστησε ψυχραιμία και τόνισε ότι η δημοκρατία έχει κανόνες. «Οι ώρες είναι κρίσιμες» επεσήμανε, ενώ τηρεί στάση αναμονής λέγοντας να ακούσουμε όλοι πρώτα τι θα πει ο πρωθυπουργός.

Τ. Χυτήρης

Ευθύνη πάνω από όλα του πρωθυπουργού ζήτησε ο Τηλέμαχος Χυτήρης σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές. Τόνισε ότι υπάρχει μια ιεραρχία που πρέπει να σεβαστούμε, οι οποία είναι: υπόσταση της χώρας και ευρωπαϊκή πολιτική και ομαλές πολιτικές εξελίξεις. «Υπάρχει δημοκρατικός τρόπος να βγούμε από το αδιέξοδο. Προτείνω επίσκεψη στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, συγκυβέρνηση με δέσμευση τη δανειακή σύμβαση και 6η δόση. Και μετά ομαλά να πάμε σε εκλογές».

Ο κ. Χυτήρης απέφυγε ωστόσο να απαντήσει στο ερώτημα για το εάν θέλει πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου.
dealnews.gr