e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Ποια κρατικά ΜΜΕ εποπτεύει ο Μόσιαλος

Τα κρατικά ΜΜΕ είναι πλέον αρμοδιότητας του Ηλία Μόσιαλου σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα 73/2011 που δημοσιεύτηκε σήμερα.
Στο διάταγμα προβλέπεται ότι η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης μετονομάζεται σε Γενική Γραμματεία Μέσων Ενημέρωσης και η Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας σε Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας , η οποία παραμένει υπό τον έλεγχο του πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου, υπάγονται οι Διευθύνσεις, Πληροφόρησης, Αναλύσεων και Τεκμηρίωσης, Υπηρεσιών Εξωτερικών, Δημοσίων Σχέσεων και τα γραφεία Τύπου και Επικοινωνίας.


Στη νέα Γενική Γραμματεία Μέσων Ενημέρωσης, που θα τελεί υπό τον έλεγχο του κ. Μόσιαλου, περνάει, από το υπουργείο Πολιτισμού, η εποπτεία των κρατικών ΜΜΕ και του Εθνικού Οπτικοακουστικού Αρχείου, τα τμήματα Διοικητικής Εποπτείας ΜΜΕ και Ραδιοτηλεοπτικών Θεμάτων.

Στην ίδια γραμματεία υπάγονται το ΑΠΕ και οι Διευθύνσεις , Πληροφορικής , Οικονομικών Υπηρεσιών, Διοίκησης, Οικονομικών Υπηρεσιών, Τεχνικής Υπηρεσιών, Τεχνικής Υποστήριξης.
dealnews.gr