e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Ντοκιμαντέρ για τους U2

Ένα ντοκιμαντέρ για τους U2 θα ανοίξει το φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο. Το ντοκιμαντέρ, που έχει σκηνοθετήσει ο Davis Guggenheim και πρόκειται να κάνει πρεμιέρα σε ειδικό gala του φεστιβάλ, φέρει τον τίτλο 'From the Sky Down' και αφορά τη δημιουργία του κλασικού album των U2, 'Achtung Baby'. 
Ο Guggenheim δημιούργησε το ντοκιμαντέρ με αποσπάσματα αρχείου, από την εποχή που το διάσημο ιρλανδικό γκρουπ ηχογραφούσε τα τραγούδια του album 'Achtung Baby' στο Βερολίνο, αλλά και με νέες συνεντεύξεις των μελών των U2. Η προβολή του είναι μέρος των εκδηλώσεων των U2 για τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του album.

Το συγκρότημα προγραμματίζει ακόμη να επανακυκλοφορήσει το album, σε εκτεταμένη version. Το κινηματογραφικό φεστιβάλ του Τορόντο θα ανοίξει τις πύλες του στις 8 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 18 του ίδιου μήνα. Στα πλαίσια του φεστιβάλ θα προβληθούν ακόμα ταινίες των Luc Besson, Terence Davies, Francis Ford Coppola και Michael Winterbottom.

Στη διάρκεια του φεστιβάλ θα προβληθούν και οι δύο ταινίες του George Clooney, οι 'The Ides of March' και 'The Descendants'. Επίσης, στο φεστιβάλ του Τορόντο θα γίνει και η παγκόσμια πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ 'Pearl Jam Twenty', του Cameron Crowe, που αφορά την ιστορία του διάσημου συγκροτήματος Pearl Jam.
nooz.gr