e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Ουζάκια στην Αντίπαρο πίνουν Αλβέρτος-Σαρλίν

Μπορεί να πέρασαν χωριστά το μήνα του μέλιτος αμέσως μετά το γάμο τους, αφού δημοσιεύματα ήθελαν τον πρίγκιπα Αλβέρτο και τη σύζυγό του Σαρλίν να κοιμούνται σε διαφορετικά ξενοδοχεία, όμως απ'ότι φαίνεται πλέον τα σύννεφα έχουν περάσει και οι νιόπαντροι απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Αντίπαρο... 
Με χαλαρή διάθεση και εμφάνιση ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα του Μονακό έκαναν τις βουτιές τους στα γαλανά νερά, πήγαν βόλτες στα σοκάκια πιασμένοι χεράκι-χεράκι και δοκίμασαν τους τοπικούς μεζέδες και ήπιαν το ουζάκι τους σε καφετέρια του νησιού. "Περνάμε υπέροχα, είναι πανέμορφο μέρος, εγώ έχω έρθει ξανά εδώ. Για την Σαρλίν είναι η πρώτη φορά και πραγματικά περνάμε υπέροχα”, δήλωσε στο STAR ο πρίγκιπας Αλβέρτος.

"Μου αρέσει πάρα πολύ εδώ!", δήλωσε από τη μεριά της η Σαρλίν, η οποία ήταν ντυμένη απλά με μπεζ βερμούδα, λευκό τοπ και μαζεμένα τα μαλλιά της ψηλά. Οι δυο τους περπάτησαν στο λιμάνι της Αντίπαρου πιασμένοι χέρι, χέρι, ανάμεσα στους τουρίστες, χαλαροί, ευδιάθετοι και πιο ερωτευμένοι από ποτέ.


nooz.gr