e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Ανάβει το απόγευμα η Φλόγα της Ελπίδας

Ανάβει σήμερα το απόγευμα στον Ιερό Βράχο της Πνύκας, η Φλόγα της Ελπίδας των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics «Αθήνα 2011» (25 Ιουνίου-4 Ιουλίου), παρουσία υψηλών προσκεκλημένων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η Πρωθιέρεια Ηλιάνα Συμεωνίδου, Αθλήτρια Special Olympics Ρυθμικής Γυμναστικής, θα παραδώσει τη φλόγα στην πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics «Αθήνα 2011», Γιάννα Δεσποτοπούλου και εκείνη με τη σειρά της, στους πρώτους Λαμπαδηδρόμους Έλληνες αθλητές, τον Γιώργο Παπαδόπουλο και τη Γεωργία Γερακάρη.

Καλωσόρισμα θα απευθύνουν η πρόεδρος των Special Olympics Ελλάς, ο εκπρόσωπος του πρωθυπουργού, αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Τηλέμαχος Χυτήρης, ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Φίλιππος Πετσάλνικος, ο υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Χρήστος Αηδόνης, ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης και ο πρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής Special Olympics, Τίμοθι Σράιβερ Κέννεντι.


Την παρουσίαση θα κάνουν ο Αλέξης Κωστάλας και ο Γιάννης Στρατηγόπουλος, αθλητής Special Olympics. Καλλιτεχνικός διευθυντής είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, χορογράφος η Ελένη Ψαλλίδα, ενώ χρέη συντονίστριας της τελετής θα έχει η Άρτεμις Βασιλικοπούλου, διευθύντρια Ελλάδας Special Olympics.
ta nea