e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Εκτάκτως αυτή την Τετάρτη
Η Press Time αποκαλύπτει


-Δημόσιος υπάλληλος με τραπεζικούς λογαριασμούς 4,7 εκατομμυρίων ευρώ! Τον καίνε δύο πορίσματα των επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης, καταδικάστηκε για παράβαση καθήκοντος, έχει εκκρεμότητες με τη Δικαιοσύνη και όμως, πήρε προαγωγή!


-Στη Βουλή το θέμα της αισχροκέρδειας στα αγροτικά προϊόντα. Κερδοσκόποι και μεσάζοντες με + 1.500% Η έρευνα της ΠΑΣΕΓΕΣ με τις τιμές από το χωράφι στο ράφι.


-Ράμπο του ΣΔΟΕ στο Άγιο Όρος. Τι ψάχνουν. Αντιδράσεις από τους μοναχούς



- Σενάρια δολοφονίας της Αθηνάς Ωνάση. Οι πληροφορίες που τρόμαξαν τη «χρυσή κληρονόμο». Άλλαξε για μια ακόμα φορά την προσωπική της φρουρά.


-Ο εφιάλτης της ανεργίας για τους νέους. Η υπουργός Εργασίας, Λούκα Κατσέλη, εξηγεί στην PRESS πώς θα βελτιωθεί η κατάσταση. Τι προτείνει.


-Συνέντευξη: Κωστής Χατζηδάκης: «Δεν αισθάνομαι μίσος γι’ αυτούς που μου επιτέθηκαν». Ο τομεάρχης Ανάπτυξης της ΝΔ δίνει τη «συνταγή» του για την έξοδο από την κρίση.




Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική


- Γιώργος Παπανδρέου: «Αν ψηφίσουν μόνο 153, πάμε σε εκλογές»! Ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι δεν θα δεχθεί «αντάρτικο» για το νομοσχέδιο με τα μέτρα.










Press Time
Διαβάστε ακόμα:


-Press ελεύθερη φωνή. Γράφουν: Αλ. Βέλιος, Νικ. Νικολόπουλος, Χρ. Αράπογλου, Κυρ. Βελόπουλος, Αδ. Γεωργιάδης, Π. Σγουρίδης, Αθ. Δρούγος, Γ. Τσούκαλης, Π. Σταυριανάκης,


-Θα μας επιβάλλουν τι θα τρώμε. Οι γερμανικές πολυεθνικές και ο κώδικας τροφίμων. Επιστήμονας του Χίτλερ πίσω από το codex alimentarius.


-Η ταρίφα των πληρωμένων δολοφόνων. Τα συμβόλαια θανάτου και πώς εκτελούν τις δολοφονίες.
-20 διοικητές νοσοκομείων «ξηλώνει» ο Λοβέρδος. Τι τους χρεώνει.








SPORT


-Με το ένα πόδι εκτός Ολυμπιακού ο Βαλβέρδε, οι σπόντες του Σκόκο για αποχώρηση.






Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα


Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις