e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Α. Ωνάση: "Θα υιοθετήσω την κόρη του Αλβάρο!"

Η είδηση του θανάτου της 36χρονης Cibele Dorsa, της πρώην συντρόφου του Alvaro Doda, που έδωσε τέλος στη ζωή της την περασμένη εβδομάδα, πέφτοντας από το παράθυρο του σπιτιού της, έσκασε σαν βόμβα. Τώρα η Αθηνά Ωνάση είναι αποφασισμένη να υιοθετήσει την κόρη της Βιβιάν που έτσι και αλλιώς μεγάλωνε δίπλα της...

"Θα υιοθετήσω την Βιβιάν. Την αγαπώ και θέλω να ζήσει μαζί μου για πάντα", εξομολογήθηκε η Αθηνά σε δικό της άνθρωπο, σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life, αποδεικνύοντας πόσο μεγάλη αδυναμία της έχει. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η χρυσή κληρονόμος προχωράει στην επίσημη υιοθεσία της μικρής, καθώς και του γιου που απέκτησε η Cibele με τον επιχειρηματία Φερνάντο Ολίβα. Η νόμιμη διαδικασία θα γίνει συνοπτικά και με άκρα μυστικότητα.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο στενός φίλος της Cibele, Χ. Έμερτ, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Σίγουρα θα την υιοθετήσει η Αθηνά. Θα κάνει ό,τι ακριβώς της πει ο Ντόντα". Ο ίδιος, ωστόσο, εξέφρασε τις επιφυλάξεις του για τον τρόπο με τον οποίο θα μεγαλώσει η μικρή. "Θα μεγαλώσει σαν ένα κακομαθημένο πλουσιόπαιδο. Θα έχει ό,τι θελήσει, εκτός από την αγάπη και την φροντίδα που μόνο η Cibele μπορούσε να της δώσει", ανέφερε.

Και η Βιβιάν και ο Φερνάντο ζούσαν με τον Αλβάρο και την Αθηνά στο Βέλγιο με την άδεια της Cibele, με τα δημοσιεύματα να λένε πως ο Doda είχε δώσει τουλάχιστον 1 εκατομμύριο δολάρια στην πρώην αγαπημένη του για να πάρει τα παιδιά. "Έχω την συνείδησή μου καθαρή», δήλωσε ο Alvaro, επιχειρώντας να βάλει τέλος στις φήμες.
nooz.gr