e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει


-Εικόνες «Αποκάλυψης» στην Ιαπωνία. Παγκόσμιο σοκ από το τσουνάμι. Τα 8,9 ρίχτερ, οι εκατοντάδες νεκροί και η εκκένωση περιοχών. Καθησυχαστικός για την Ελλάδα ο κ. Παπαζάχος


- Τα σκατά του Mr ΔΝΤ. Οι Έλληνες ή εσύ κύριε Στρος Καν βρίσκεσαι μέσα στη μπόχα; Τα ροζ σκάνδαλα του Ντομινίκ, οι σεξουαλικές του ιστορίες και οι πολιτικές του συνωμοσίες.


-Μας κατηγορεί ότι είμαστε βουτηγμένοι στα σκατά και ότι η απάτη σε εμάς πάει σύννεφο. Εκείνον δεκάδες γυναίκες τον έχουν καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση. Έφαγε μπουνιές, βρέθηκε στο επίκεντρο πιπεράτων αποκαλύψεων και έχει στήσει ένα «μαγειρείο» με μεγαλοεπιχειρηματίες.



-Γιώργος Νούλας-Κυριάκος Τόμπρας: «Εμείς μηνύσαμε τους κερδοσκόπους».
Ζημίωσαν την Ελλάδα 13 δις ευρώ.


-Συνέντευξη: Γ. Διαμαντίδης: «Έρχονται κινεζικές επενδύσεις». Ο υπουργός ναυτιλίας μιλάει για το ταξίδι του στη χώρα του «δράκου».








Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική


-Τα παρατσούκλια των υπουργών. Πώς αποκαλεί ο ένας τον άλλον. Καφενείο η κυβέρνηση






Press Time
Διαβάστε ακόμα:






-Το Υπουργείο βλέπει μειώσεις τιμών 14,08% αλλά το καλάθι της νοικοκυράς είναι ασήκωτο. Τα κόλπα των σούπερ μάρκετ και των πολυεθνικών. Πώς μας κλέβουν.


-Νοικοκυριά σε απόγνωση. Δεν έχουν να πληρώσουν ενοίκιο. 4.000 αιτήσεις εξώσεων σε δύο μήνες. Οικογένειες θα βρεθούν στο δρόμο. Το 2012 έχει «κλείσει» για δίκες οφειλών κοινοχρήστων


-Ευριπίδης Στυλιανίδης: Οι παλινωδίες της κυβέρνησης και το αύριο. Άρθρο του πρώην υπουργού και γραμματέα προγράμματος της Ν.Δ.


-Η Αμερικανίδα Μαριγώ Gillis που μας προκαλεί. Μποϊκοτάζ από τη φίλη του Κασιδόκωστα. Παραλήρημα με στόχο τον ελληνικό τουρισμό


-Σάλος για το «1821». «Το ντοκιμαντέρ διαστρεβλώνει την ιστορία», λένε στην Press οι απόγονοι των ηρώων της επανάστασης.




SPORT


- Φτάνει πια! Παίζουν με τη νοημοσύνη μας! Τα cd, οι αποκαλύψεις και ο αποπροσανατολισμός από τους επαγγελματίες του ποδοσφαίρου. Θα πληρώσουν αυτή τη φορά οι ένοχοι; Θα τολμήσει η πολιτεία να χτυπήσει τους ισχυρούς της παράγκας Νο 2;






Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα


Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις