e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Στον αέρα το σχολείο που έχτιζε η Madonna

Προτού καλά-καλά αρχίσει να υλοποιείται, πάγωσε η κατασκευή του σχολείου που θα φιλοξενούσε φτωχά παιδιά από το Μαλάουι της Αφρικής και αποτελούσε όνειρο ζωής για τη βασίλισσα της pop, Madonna. Μετά από λογιστικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε ότι ξοδεύτηκαν 2,4 εκατομμύρια δολάρια εντελώς άσκοπα!

Το συνολικό κόστος για τη δημιουργία του συγκεκριμένου σχολείου υπολογιζόταν περίπου στα 10 εκατομμύρια δολάρια και η Madonna είχε ξοδέψει πολλά χρήματα από τον τραπεζικό της λογαριασμό για τον σκοπό αυτό, ενώ είχε συγκεντρώσει χρήματα και από φιλανθρωπίες. Σύμφωνα, όμως, με δημοσίευμα των New York Times, το όνειρο της Madonna δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί, αφού το budget είχε ξεπεραστεί κατά πολύ, μιας και έγιναν ανούσιες οικονομικές σπατάλες.

H Madonna, η οποία έχει υιοθετήσει δύο παιδιά από την Αφρική, δήλωσε: "Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένη από το γεγονός ότι δεν μπορώ να προχωρήσω στην δημιουργία αυτής της Ακαδημίας που ονειρευόμουν. Ωστόσο, τα χρήματα τα οποία έχουν συγκεντρωθεί μέχρι τώρα από τις φιλανθρωπίες, θα διατεθούν για την αγορά εμβολίων κατά του Aids".


"Υπάρχει σοβαρή ανάγκη για εκπαίδευση στο Μαλάουι. Εξήντα επτά τοις εκατό των κοριτσιών δεν συνεχίζουν στο γυμνάσιο και αυτό είναι απλώς απαράδεκτο", σημείωσε η Madonna, η οποία σκοπεύει να συνεχίσει την προσπάθεια της για τη δημιουργία του "Raising Malawi".

nooz.gr