e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

«Δεν έχουμε καμία βλέψη για το Ερρίκος Ντυνάν»

Κατηγορηματικός ήταν σε δήλωση του - στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής- σχετικά με το «Ερρίκος Ντυνάν», ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ο οποίος ανέφερε ο όμιλος Marfin δεν έχει καμία βλέψη για εξαγορά, συνεργασία ή οποιαδήποτε άλλη συμμετοχή.Ο κ. Βγενόπουλος κλήθηκε από τη Βουλή για το θέμα της καταγγελίας του δανείου του Ντυνάν από την τράπεζα ΜΡΒ και όπως ανέφερε στην ομιλία του η τράπεζα θέλει να εξασφαλίσει το δάνειό της και την αποπληρωμή του ώστε να μην χάσει τα κεφάλαιά της και γι' αυτό μόνο ενδιαφέρεται.



Σημείωσε δε, ότι τα δάνεια δεν εξυπηρετούνταν και ότι αντί να μπει σε μια διαδικασία συμβιβασμού, ο Πρόεδρος του Ντυνάν επέλεξε τη ρήξη.

Ο κ. Βγενόπουλος έκανε ιδιαίτερο λόγο για κακοδιαχείριση στο Ντυνάν και ζήτησε να γίνει οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος.


Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, παρουσίασε στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν έχει χτιστεί με χρήματα του δημοσίου, τα οποία έλαβε ο Ερυθρός Σταυρός και ουσιαστικά διοχέτευσε στο Ντυνάν. Γι' αυτό και επισήμανε ότι ιδιοκτήτης του νοσοκομείου είναι εντέλει το δημόσιο, συμπληρώνοντας πως επιδοτεί τη λειτουργία του νοσοκομείου με την απαλλαγή του από το ΦΠΑ και με άλλους τρόπους.

Επίσης, αναφέρθηκε στην παράνομη σύμβαση του Ντυνάν με το Ιατρικό για τη δημιουργία της μαιευτικής – γυναικολογικής κλινικής ΓΑΙΑ, λέγοντας πως το Ντυνάν περιφρόνησε το νόμο.

dealnews.gr