e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

4.000 κροτίδες τοποθετήθηκαν κρυφά στο στάδιο Καραϊσκάκη!

Καταγγελία-σοκ. Ποιοι θέλουν να βάλουν «μπουρλότο» στο ντέρμπι του Σαββάτου;



Το «καυτό» ντέρμπι του σταδίου Καραϊσκάκη...άρχισε από σήμερα, έστω και αν απομένουν δυο «γεμάτα» 24ωρα για να σφυρίξει την σέντρα ο διαιτητής.

Η καταγγελία –σοκ ότι τοποθετήθηκαν κρυφά 4.000 κροτίδες στο στάδιο Καραϊσκάκη από αγνώστους, με προφανή σκοπό να τις χρησιμοποιήσουν στην διάρκεια του μεγάλου ποδοσφαιρικού αγώνα του Σαββάτου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο στην Super League σε μεγάλο βαθμό, βάζει «φωτιά» στο ελληνικό el classico!

Αν αποδειχθεί ότι παρά τις υποσχέσεις της «ερυθρόλευκης» διοίκησης και του ίδιου του Βαγγέλη Μαρινάκη για την ανταπόδοση της άψογης φιλοξενίας που έτυχε η αποστολή του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό στον πρώτο γύρο στο ΟΑΚΑ, κάποιοι προσπαθούν να «στήσουν»...σκηνικό «Ριζούπολης», οι δυο «αιώνιοι» αναπόφευκτα θα μπουν και πάλι στα «χαρακώματα».

Από το πρωί της Πέμπτης έχει σημάνει συναγερμός στην αθλητική «πιάτσα».


Η πληροφορία για τις 4.000 κροτίδες έχει φθάσει και στα αυτιά της αστυνομίας, προκαλεί μεγάλες ανησυχίες, αλλά, όπως δηλώνει κορυφαίο στέλεχος της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ., θα πραγματοποιηθεί εξονυχιστικός έλεγχος στο στάδιο πριν από το παιχνίδι, με στόχο να εντοπισθεί ό,τι είναι αυτό που θα μπορεί να επιφέρει κινδύνους για την ομαλή διεξαγωγή του και για την ασφάλεια παικτών, προπονητών και φιλάθλων και να απομακρυνθεί, από κροτίδες και φωτοβολίδες, μέχρι οτιδήποτε άλλο.

Η αστυνομία θα «παραλάβει» το Καραϊσκάκη το Σάββατο, θα το ψάξει σπιθαμή προς σπιθαμή και το καλό είναι ότι η ανακίνηση του θέματος δημιουργεί από τώρα μια εγρήγορση, ικανή να προλάβει καταστάσεις και να αποτρέψει επικίνδυνα «φαινόμενα».

Γιατι, μια τέτοια ποσότητα κροτίδων, 4.000 «κομμάτια», αρκεί όχι μόνο για να γιορτάσει την...Ανάσταση ολόκληρη πόλη, αλλά, και να βάλει «μπουρλότο» στις ειρηνικές προθέσεις της ηγεσίας του Ολυμπιακού και στο ίδιο το ντέρμπι.


Έχουν περάσει 7,5 χρόνια από το περιβόητο ματς της Ριζούπολης, που τότε έκρινε τον τίτλο υπέρ του Ολυμπιακού και κανείς δεν ξεχνά την πρωτοφανή «πολεμική» ατμόσφαιρα που επικράτησε πριν, κατά την διάρκεια αλλά και μετά τον αγώνα.

Αν κάποιοι νομίζουν ότι πάνε, σε...πόλεμο, ας θυμηθούν ότι ακόμα και αν διακυβεύονται συμφέροντα δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, το ποδόσφαιρο είναι πάνω από όλα παιχνίδι!


dealnews.gr