e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Σισέ: «Θα ήθελα να επιστρέψω στη Λίβερπουλ»

Χόρτασε γκολ στην Ελλάδα και θέλει να ξαναδοκιμάσει στην Αγγλία ο Τζιμπρίλ Σισέ που δήλωσε στο «Skysports» ότι δεν τον… χαλάει να επιστρέψει στο νησί. Με τα 23 γκολ πέρυσι με τον Παναθηναϊκό ξαναβρήκε την αυτοπεποίθησή του και τώρα θέλει να δείξει στους Άγγλους ότι δεν ήταν τελειωμένος.

«Στη Λίβερπουλ δεν είχα την ευκαιρία να πετύχω. Στη Σάντερλαντ πέρασα καλά, αλλά θα ήθελα να επιστρέψω στη Λίβερπουλ. Θα ήταν πολύ όμορφο. Μου αρέσει η Άρσεναλ, παίζουν πολλοί φίλοι μου εκεί, καλή είναι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν και είναι αντίπαλοί μας, αλλά εγώ θα προτιμούσα τη Λίβερπουλ. Για μένα το αγγλικό πρωτάθλημα είναι ιδανικό», είπε ο Σισέ εκδηλώνοντας μια επιθυμία που μάλλον δεν θα ικανοποιήσει τον κόσμο του Παναθηναϊκού.
Αναφερόμενος στο πέρασμά του από την Premiership είπε: «Υπήρχε μεγάλη πίεση και κάποια άλλα πράγματα. Μου έλειπε η απόλαυση του ποδοσφαίρου και αρκετά ακόμη πράγματα. Ήθελα να φύγω για λίγο και τώρα απολαμβάνω το ποδόσφαιρο».
Ολιγόλογος ήταν ωστόσο για την αποτυχία της Γαλλίας στο Μουντιάλ: «Είναι ευθύνη όλων μας. Των 23 παικτών και του προπονητή».


Πηγή: www.theplayer.gr