e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Ετήσιες υποτροφίες από την Marfin στη μνήμη των τριών αδικοχαμένων υπαλλήλων


Τρεις ετήσιες μεταπτυχιακές υποτροφίες, στη μνήμη των τριών υπαλλήλων, Επαμεινώνδα Τσακάλη, Παρασκευής Ζούλια και Αγγελικής Παπαθανασοπούλου, που έχασαν τη ζωή τους τον περασμένο Μάιο, θέσπισε η Marfin Egnatia Bank, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Marfin...
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, κάθε υποτροφία προσφέρει οικονομική βοήθεια 15.000 ευρώ ετησίως σε υποψήφιους που έχουν ήδη εγγραφεί σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα τραπεζικών η οικονομικών σπουδών.







Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την αποστείλουν μαζί με όλα τα δικαιολογητικά έγγραφα στο Ίδρυμα Marfin μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2010.






Τα ονόματα των υποτρόφων για το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011 θα ανακοινωθούν εντός του Οκτωβρίου 2010.






Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν:






-Ημερομηνία γέννησης μετά την 30/09/1980.






-Ελληνική ή Κυπριακή υπηκοότητα.






-Τίτλο σπουδών Πανεπιστημίου της Ελλάδας ή Πανεπιστημίου του εξωτερικού αναγνωρισμένο από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.).






-Βαθμό πτυχίου από 7,5/10 και άνω από ελληνικό πανεπιστήμιο ή ισότιμη βαθμολογία από Πανεπιστήμιο Εξωτερικού, βεβαιωμένη από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.






-Γίνει δεκτοί σε Πανεπιστήμιο για Μεταπτυχιακό πρόγραμμα της επιλογής τους, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, για την παρακολούθηση πρώτου μεταπτυχιακού προγράμματος τραπεζικού ή οικονομικού αντικειμένου.










troktiko