e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Περιμένει κάτι εξαιρετικό…


Αρκετά είναι τα ονόματα των παικτών που φέρονται να βρίσκονται στο «στόχαστρο» του Ολυμπιακού. Το τελευταίο διάστημα έχουν ακουστεί τα ονόματα του Πόουλσεν, του Κουμορτζί, του Αλμπίν, του Σένα, του Ακαλέ, του (Αλμπέρτ) Ριέρα, του Τζιόλη και αρκετά ακόμα. Ωστόσο...







Οι «ερυθρόλευκοι» επαναλαμβάνουν ότι δεν χρειάζεται να βιαστούν, ύστερα από την απόκτηση του Ιμπαγάσα, του Ρόμενταλ και του Χολέμπας. Οι Πειραιώτες εμφανίζονται διατεθειμένοι να κινηθούν ξανά στο «μεταγραφικό παζάρι», μόλις περάσουν οι δύο αγώνες με την Μπέσα για τoν δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.






Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσιάζεται αποφασισμένος να περιμένει μερικές μέρες, προκειμένου μήπως υπάρξει κάποια «εξαιρετική περίπτωση» ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα μπορούσε να ενταχθεί στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Παραμένει, όμως, άγνωστο σε ποια θέση ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών θέλει να κάνει το «μπαμ».






Δεν αποκλείεται αυτή να είναι η απόκτηση του 34χρονου μέσου της Βιγιαρεάλ Μάρκος Σένα, του οποίου η περίπτωση είναι αρκετά δύσκολη και αυτή τη στιγμή δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Πάντως, η διοίκηση αναγνωρίζει ότι υπάρχουν κενά στο δυναμικό και θα κάνει ό,τι μπορεί για να ενισχυθεί περισσότερο η ομάδα εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ωστόσο, προτεραιότητα αυτή τη στιγμή αποτελούν οι αγώνες με την Μπέσα και στη συνέχεια θα δουν σε ποια σημεία «πονάει» περισσότερο η ομάδα.






Έρχεται ο Ρόμενταλ, εγκαταλείπεται του Καμορανέζι






Στις 18:00 αναμένεται ο Ντένις Ρόμενταλ να πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο Δανός μεσοεπιθετικός θα αφιχθεί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και τον συμπατριώτη μάνατζέρ του, Σόρεν Λέρμπι.






Σύμφωνα με ό,τι έχει κανονιστεί, ο 32χρονος παίκτης θα περάσει μια βόλτα από το αθλητικό κέντρο της ομάδας, εκεί θα έχει μια πρώτη γνωριμία με τον Έβαλντ Λίνεν και στη συνέχεια θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Το πρωί της Τετάρτης θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ, όπου θα υπογράψει το διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες. Υπενθυμίζεται ότι οι ετήσιες απολαβές του Ρόμενταλ θα ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ.






Σήμερα θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του Χοσέ Χολέμπας. Ο 26χρονος Γερμανός αριστερός μπακ είναι από χθες στην Αθήνα, συμφώνησε ήδη με τον Ολυμπιακό και μάλιστα συμμετείχε στην απογευματινή προπόνηση, καθώς ελλείψει άλλων επιλογών προορίζεται για το βασικό σχήμα στο ματς με την Μπέσα.






Όσον αφορά την υπόθεση του Μάουρο Καμορανέζι, οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν ότι με την προσθήκη του Δανού και την παρουσία του Ζαϊρί η ομάδα είναι πλήρης στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής. Το προηγούμενο διάστημα ακούστηκε ότι ο Ιταλοαργεντινός θα έπαιζε στο χώρο της μεσαίας γραμμής, όμως η συγκεκριμένη σκέψη εγκαταλείπεται και θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί ένας καθαρόαιμος χαφ.






sport-fm






δεν έχει υπάρξει καμία επαφή με τους προαναφερόμενους, εκτός από εκείνους που αποκτήθηκαν τις προηγούμενες δύο ημέρες.