e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Η πυροσβεστική από σήμερα και στο Twitter


Από σήμερα , ξεκινά o επίσημος λογαριασμός της Πυροσβεστικής στο Twitter. Στη διεύθυνση: http://twitter.com/pyrosvestiki. Η διαχείριση του λογαριασμού είναι 24ωρη και πραγματοποιείται από την ομάδα του Γραφείου Τύπου του Σώματος...


Στο Twitter του Πυροσβεστικού Σώματος θα αναφέρονται επίσημες ανακοινώσεις, χρήσιμες πληροφορίες για τον πολίτη, συμβουλές πυρασφάλειας, αλλά και τρόποι κατάταξης εθελοντών.Η αξιοποίηση της γνωστής πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης κρίθηκε απαραίτητη για την ενημέρωση του πολίτη για συμβάντα σε όλη τη χώρα με άμεσο, αξιόπιστο τρόπο και σε πραγματικό χρόνο.






Για την αποτελεσματική διαχείριση των συμβάντων, οι πολίτες καλούνται να συνεχίσουν να αναφέρουν πυρκαγιές στο 199, ενώ για ιδέες ή παρατηρήσεις που αφορούν στη χρήση του twitter ή τη γενικότερη παρουσία του Πυροσβεστικού Σώματος στο Διαδίκτυο μπορούν να επικοινωνούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση press@fireservice.gr.






Το Πυροσβεστικό είναι το δεύτερο Σώμα Ασφαλείας που χρησιμοποιεί το Twitter, ακολουθώντας το παράδειγμα της Ελληνικής Αστυνομίας που είχε μεγάλη επιτυχία.






 troktiko