e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Τελείωσαν οι μέρες του playboy για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι


Ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι δήλωσε ότι εγκαταλείπει τον χαρακτηρισμό του «πλέι μπόι» που μέχρι τώρα τον συνόδευε και από εδώ και στο εξής θα είναι ένας «πλέι γέρος». Η περισπούδαστη αυτή δήλωση του Καβαλιέρε έγινε παρουσία ξένων πρεσβευτών και επικεφαλής επιχειρήσεων από ολόκληρη τη Μεσόγειο.

Ολοκληρώνοντας την παρέμβασή του στο Ευρωμεσογειακό Φόρουμ στο Μιλάνο, ο Μπερλουσκόνι φρέσκος-φρέσκος και ηλιοκαμένος δήλωσε: «Με την ευκαιρία, σας ζητώ να μας φέρετε ωραίες κοπέλες. Θα σας είμαστε ευγνώμονες γιατί γνωρίζετε ότι είμαστε Λατίνοι».






Και έσπευσε να δηλώσει με ένα πλατύ χαμόγελο: «Λατίνοι ναι αλλά όχι πια 'πλέι μπόι', σε ότι με αφορά δυστυχώς τώρα πλέον είμαι ένας 'πλέι-γέρος'».






Ο Μπερλουσκόνι αναφέρθηκε και στην πολιτική «κού-κου» όσον αφορά τη διπλωματία κάνοντας αναφορά στο δικό του «κού-κου» για την Ανγκελα Μέρκελ το 2008.






Υπενθυμίζεται ότι φτάνοντας στη γερμανική καγκελαρία για μια ιταλογερμανική σύνοδο και αναμένοντας την Μέρκελ ο Μπερλουσκόνι κρύφτηκε πίσω από μια κολόνα και την ώρα που έφτασε στο ύψος του η καγκελάριος βγήκε και της φώναξε «κού-κου» τρομάζοντάς την.






«Η πολιτική είναι κου-κου» εξήγησε ο Μπερλουσκόνι, λέγοντας ότι «αναζητάς να καταλάβεις τους άλλους» και «να άρεις τα εμπόδια των δύσκολων και γραφειοκρατικών εκθέσεων».






Καταλήγοντας την παρέμβασή του και αναφερόμενος στις ιδιαίτερες σχέσεις των χωρών της Μεσογείου από την μία έως την άλλη άκρη, ο Ιταλός πρωθυπουργός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πρωτιά της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομάδας στο Μουντιάλ, επισημαίνοντας ότι «με τη νίκη της Ισπανίας, καθαρά μεσογειακής χώρας, είμαστε και εμείς, ως μεσογειακή χώρα, νικητές».






tanea