e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσει η Βουλή για την ψήφιση του Ασφαλιστικού

Τελικά στην κρισιμότερη ημέρα για το ασφαλιστικό, όπου θα ψηφιζόταν, η Βουλή θα λειτουργήσει με προσωπικό ασφαλείας.



Η εξέλιξη αυτή έρχεται ως συνέπεια της απεργίας που εξήγγειλαν για την Πέμπτη και οι υπάλληλοι της Βουλής για πρώτη φορά στην ιστορία.

Οι υπάλληλοι της Βουλής με ανακοίνωσή τους καταφέρονται εναντίον της διοίκησης της Βουλής λέγοντας οτι με την στάση που κρατάει στρέφεται εναντίον των υπαλλήλων της και υποστηρίζουν οτι με το νέο ασφαλιστικό είναι οι εργαζόμενοι οι οποίοι βλάπτονται αναλογικά περισσότερο από όλους τους υπόλοιπους έλληνες πολίτες.






Απόψε θα γίνει η ψηφοφορία επι της αρχής του νομοσχεδίου και αύριο επι των άρθρων.






Επίθεση Λοβέρδου σε ΝΔ και κόμματα Αριστεράς – Θα υπερψηφίσουν Ντόρα- Κιλτίδης






«Η έπαρση ότι θα το εφαρμόζατε καλύτερα δεν πείθει, η έπαρση ότι κατά την εφαρμογή του θα ήσασταν καλύτεροι είναι τουλάχιστον αβάσιμη» είπε απευθυνόμενος στη ΝΔ ο κ. Λοβέρδος και έκανε λόγο για αντίφαση από την απόφαση του αρχηγού της ΝΔ να μην ψηφίσει το μνημόνιο, όταν σε επίπεδο Λαϊκού Κόμματος προέτρεπε τους συναδέλφους του να στηρίξουν την Ελλάδα, και ο ίδιος καταψήφιζε το μηχανισμό στήριξης της χώρας.






Χαρακτήρισε «πολιτικό σαλταδορισμό» την "προτροπή" του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να μην υπογράψει το προεδρικό διάταγμα για τα μέτρα του μνημονίου, εκφράζοντας παράλληλα την απορία του για τη θέση του κ. Τσίπρα ότι το παρόν σύστημα που -όπως σημείωσε ο κ. Λοβέρδος- κατέρρευσε, είναι καλύτερο από αυτό προτείνεται με το νομοσχέδιο του υπουργείου. «Αυτή είναι η αριστερή θέση;» διερωτήθηκε.


Κοροϊδεύετε τον κόσμο για να του φορτώσετε τα μέτρα!






“Του ΠΑΣΟΚ του έλαχε να να περάσει στην ιστορία σαν ο νεκροθάφτης λείψανου ασφαλιστικού… Νεκροθάφτες θα είσαστε αυτό δεν πρόκειται να φύγει από την ιστορία”, είπε η Αλέκα Παπαρήγα.






Αναφερόμενη στις επιθέσεις που έχει δεχθεί το0 ΚΚΕ από τον Θ. Πάγκαλο είπε “Ξέρουμε τι ετοιμάζετε και ξέρουμε πως θα γίνει η επίθεση εναντίον ΚΚΕ. Δεν πρόκειται να φοβηθούμε. Κι αν θέλετε να ξέρετε, ξέρουμε ποιοι συνεδριάζουν, ποιοι παίρνουν μέρος καλύτερα, και είμαστε έτοιμοι. Το κυριότερο είναι ότι αυτό είναι απόδειξη ότι έρχονται νέα μέτρα. “






Πρόκειται για ιουλιανό πραξικόπημα. Πραξικόπημα κοινωνικό, αντιασφαλιστικό…. που ουσιαστικά καταλύει σύνταγμα χώρας, είπε ο κοινοβουλευτικόςεκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης.






“Ο Καραμανλής δεν ήταν βλαξ. Μόλις αντιλήφθηκε που πήγαιναν τα πράγματα, το έβαλε στα πόδια και ο Γιώργος Παπανδρέου, όντας σοσιαλιστής δεν ήθελε να φορτωθεί τα βάρβαρα μέτρα και τα φόρτωσε στην Τρόικα”, είπε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ.






Ο κ. Καρατζαφέρης ξεκαθάρισε οτι το κόμμα του διαφωνεί και δεν θα ψηφίσει το ασφαλιστικό.






Νωρίτερα τόσο η Ντόρα Μπακογιάννη όσο και ο Κώστας Κιλτίδης, ανεξάρτητοι βουλευτές και οι δυο δήλωσαν οτι θα υπερψηφίσουν το νομοσχέδιο επι της αρχής του.






NewsIt.gr