e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Πεταλωτής: "Σήμερα ατενίζουμε το μέλλον της χώρας μας πιο αισιόδοξα"


«Σήμερα είμαστε σε θέση να ατενίζουμε το μέλλον της χώρας μας πιο αισιόδοξα. Η χώρα ξεπερνάει επιτυχώς το σκόπελο της οικονομικής κατάρρευσης. Αποδείξαμε στους εταίρους μας ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα αξιόπιστη, μια χώρα με δυνατότητες που μπορεί να ορθοποδήσει και να προχωρήσει μπροστά”, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής...

...Ο κ. Πεταλωτής υπογράμμισε ότι τα δύσκολα πλέον είναι πίσω μας, οι προκλήσεις όμως είναι μπροστά μας και ότι αυτό σημαίνει ότι “εντείνουμε τους ρυθμούς και προχωράμε στις ριζικές ουσιαστικές αλλαγές για τις οποίες έχουμε δεσμευτεί απέναντι στον ελληνικό λαό”, ενώ υπογράμμισε ότι τώρα είναι η ώρα της πραγματικής αλλαγής σε θεσμούς και νοοτροπίες και πως τώρα είναι η ώρα της νέας ελληνικής πραγματικότητας, απαλλαγμένης από τις παθογένειες και τις στρεβλώσεις του παρελθόντος.






“Δεν χαϊδεύουμε αυτιά, ούτε καθησυχάζουμε συνειδήσεις”, σημείωσε και επισήμανε ότι “διαλέξαμε το δύσκολο δρόμο της ανατροπής κατεστημένων και αλλαγής νοοτροπιών με πυξίδα μας μια νέα παραγωγική, δυναμική και δημιουργική Ελλάδα”.






Σε ερώτηση για την αύξηση του ΦΠΑ στο 23% για τρόφιμα και φάρμακα, ο Γ. Πεταλωτής ανέφερε ότι “δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί ότι έχουμε λάβει συγκεκριμένες δεσμεύσεις απέναντι στους εταίρους μας και με βάση αυτές είμαστε υποχρεωμένοι να προβούμε σε συγκεκριμένες τέτοιες ενέργειες και ότι αυτό γίνεται με τελικό σκοπό να μπορέσουμε να δανειστούμε και να μπορέσουμε να υπάρχουμε ως ελληνική οικονομία”.


troktiko