e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Τελικά ποιος κυβερνά αυτή τη χώρα; Το ΠΑΜΕ;;;

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhi8fX0HwwaKV9tNl_rhixLs4wBCroap96WfoKlifaNvk8oE5j4Ue7d97P-w5VT8bWfmTVW-0cGEuy94NVh5LfQTnjcY0d81VJjoF23pYjJ_yreFjv5NqJWQJJg23Go1KCW2fafU5B45cA/s400/%CF%80%CE%B1%CE%BC%CE%B5.jpg
Αναρωτιόμαστε ποιος κάνει κουμάντο στον τόπο! Αναρωτιόμαστε κύριοι συνωμοσιολόγοι και λοιποί, ποιος είναι ο χειρότερος εχθρός της χώρας, ποιος αποτελεί μεγαλύτερο δημόσιο κίνδυνο, οι Τούρκοι και οι Γερμανοί ή το ΠΑΜΕ και οι παρεούλες των 150 ατόμων που όποτε τους καπνίσει κλείνουν λιμάνια, αεροδρόμια, υπηρεσίες, δρόμους με αποτέλεσμα να πλήττουν βάναυσα, όχι το κεφάλαιο που δήθεν πολεμούν, αλλά τον απλό μεροκαματιάρη που πλέον βγάζει τα προς το ζειν με την ψυχή στο στόμα. ΕΛΕΟΣ με αυτήν την κατάσταση!
Οι ζημιές που προκαλούν αυτοί οι ανεγκέφαλοι στην οικονομία της χώρας είναι ανυπολόγιστες! Μιλάμε για πολλά εκατομμύρια ευρώ. Μας εκθέτουν διεθνώς και μάλιστα εν μέσω θερινής περιόδου... Πρόκειται για ''εγκληματίες'' οι οποίοι διαπράττουν καθημερινά εγκλήματα στις δικές μας πλάτες!

Δεν τους είδαμε όμως μια φορά να πάνε και να στηθούν έξω από την ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ!

Τυχαίο και αυτό;;; ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΕΙ...


Πηγή: 24wro.blogspot.com