e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Ο Μπέκαμ κατεβαίνει στο Μουντιάλ με την «ομάδα» της Yahoo!

Ο διάσημος Άγγλος ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Μπέκαμ συμφώνησε με τη Yahoo να αποτελεί τον «πρεσβευτή» της στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου της Ν.Αφρικής, σε μια κίνηση που η αμερικανική εταιρία ευελπιστεί ότι θα τραβήξει πάνω της το διεθνές ενδιαφέρον – και βέβαια περισσότερους χρήστες και online διαφήμιση...


Η συμφωνία, οι οικονομικοί όροι της οποίας δεν αποκαλύφθηκαν, σύμφωνα με τα ξένα πρακτορεία, προβλέπει ότι ο 35χρονος Μπέκαμ θα εμφανίζεται στο site και στα προϊόντα της Yahoo, καθώς στις διαφημίσεις και στις άλλες ενέργειες μάρκετινγκ της εταιρίας. Η συμφωνία θα διαρκέσει έως το τέλος του Σεπτεμβρίου φέτος, ώστε ο παίκτης να «αξιοποιηθεί» δεόντως και στην εποχή που αρχίζουν τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου.

Οι πρώτες έντυπες και υπαίθριες διαφημίσεις της Yahoo με τον παίκτη-σταρ θα εμφανιστούν (που αλλού;) στη Βρετανία μέσα στην εβδομάδα. Ο παίκτης, που είχε παίξει στα προηγούμενα τρία Παγκόσμια Κύπελλα, δεν συμμετέχει με την εθνική ομάδα του στη Νότια Αφρική λόγω ρήξης του Αχίλλειου τένοντα.

Η διαφημιστική καμπάνια της Yahoo, με τη βοήθεια του Μπέκαμ, αναμένεται να είναι παγκόσμια και να φθάσει σε κόστος τα πολλά εκατομμύρια δολάρια. Ο βασικός στόχος της θα είναι να ωθήσει περισσότερους ανθρώπους διεθνώς να χρησιμοποιούν το Yahoo για τις αναζητήσεις τους –και όχι μόνο.