e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Σαμαρά διώξε τους κλέφτες που βρίσκονται γύρω σου

Με κεντρικό αίτημα να εκδιωχθούν από τη ΝΔ οι....κλέφτες, επανήλθε ύστερα από πολλούς μήνες η ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα Θεσσαλονίκης με επιστολή που απέστειλε στον κ. Αντ. Σαμαρά και κοινοποίησε στον Γραμματέα της ΚΟ κ. Κ. Τασούλα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ”, στην επιστολή στην οποία δεν υπάρχουν υπογραφές μελών ούτε ημερομηνία, αλλά μόνο σφραγίδα της οργάνωσης, γίνονται ιδιαίτερα επικριτικές αναφορές για πρώην υπουργούς των κυβερνήσεων Καραμανλή, κυρίως για πρόσωπα που έχουν ιδιαίτερη σχέση με τη Θεσσαλονίκη.














«Λυπούμαστε που βλέπουμε δίπλα σας πρόσωπα που έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα,όπως το Βατοπαίδι και η Siemens,τα οποία μας οδήγησαν σε ταπεινωτική ήττα στις εκλογές του Οκτωβρίου. Αυτά τα πρόσωπα εξακολουθούν να απολαμβάνουν της εκτίμησής σας. Θα σας καταστρέψουν» επισημαίνουν οι ΔΑΚίτες που αναφέρονται με ιδιαίτερα επικριτικά σχόλια στα ονόματα των πρώην υπουργών κκ. Ευρ. Στυλιανίδη, Στ. Καλαφάτη και Θ. Ρουσόπουλου, του πρώην βουλευτή κ. Απ. Τζιτζικώστα, του προέδρου της ΟΝΝΕΔ κ. Αν. Παπαμιμίκου και κ. Ι. Αγγέλου, επί χρόνια διευθυντή του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού κ. Κ. Καραμανλή.














«Θα αποφασίσετε επιτέλους, πρόεδρέ μας,όπως το τονίζετε συνέχεια σε δηλώσεις σας, να διώξετε από την παράταξη όλους αυτούς τους κλέφτες;Είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας και περιμένουμε να καθαρίσετε την παράταξη από όλους όσοι την πλήγωσαν για ιδία οφέλη. Η κοινωνία θέλει καθαρές λύσεις» καταλήγει η επιστολή.






Η Ρηγίλλης μιλάει για «οργάνωση φάντασμα» και δεν την αναγνωρίζει, ενώ στο παρελθόν αρκετές φορές τα συγκεκριμένα μέλη, τα οποία ουδείς γνωρίζει, είχαν στείλει επιστολές στο Μέγαρο Μαξίμου με αιχμές και κατηγορίες για υπουργούς και στελέχη της ΝΔ, χωρίς όμως να υπάρξει ουδεμία κίνηση, παρά μόνο τα αφοριστικά σχόλια των τότε ηγετικών στελεχών του κόμματος
Newit