e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Ο Ozzy Osbourne είναι ιατρικό θαύμα!


Ο rocker των Black Sabbath, Ozzy Osbourne, δεν έχει φερθεί στο σώμα του με τον καλύτερο τρόπο όλα αυτά τα χρόνια, αφού αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Έτσι, τώρα έχει πειστεί πως αποτελεί κάποιο είδος ιατρικού θαύματος, αφού κατάφερε να επιβιώσει από όλες αυτές τις ουσίες...


Μάλιστα, ο ίδιος σκέφτηκε πως θα πρέπει να δωρίσουν το σώμα του στο μουσείο φυσικής ιστορίας του Λονδίνου, αφού πεθάνει! "Είμαι οπωσδήποτε ιατρικό θαύμα. Όταν πεθάνω, θα πρέπει να δωρίσω το σώμα μου στο μουσείο φυσικής ιστορίας. Είναι όλα μια χαρά όταν κάνεις κραιπάλες για μερικές μέρες, αλλά εγώ έκανα για 40 χρόνια", δήλωσε ο Osbourne και συνέχισε:

"Σε κάποια φάση κατέβαζα τέσσερα μπουκάλια κονιάκ την ημέρα, τα έχανα, μετά συνερχόμουν και συνέχιζα. Όταν γυρίζαμε το reality The Osbournes, κυκλοφορούσα με 42 διαφορετικούς τύπους συνταγογραφημένων φαρμάκων πρωί-μεσημέρι-βράδυ. Και όλα αυτά πρωτού κάνω την ντόπα στο 'ασφαλές' δωμάτιο, μακριά από τις κάμερες. Στο μεταξύ, κάπνιζα τα πούρα, σαν να ήταν τσιγάρα".

Ο ηλικίας 61 ετών σταρ παραδέχεται πως τα αποθέματά του από συνταγογραφημένα φάρμακα ήταν τόσο μεγάλα, που οι φίλοι του τον αποκαλούσαν 'Dr. Ozzy' και τον επισκέφτονταν συχνά για να τους προμηθεύσει κάτι για τις δικές τους παθήσεις. Ήταν ένα 'κινητό φαρμακείο', όπως λέει ο ίδιος, ενώ διέθετε και φάρμακα που δεν είχαν κυκλοφορήσει ακόμα για ευρεία κατανάλωση.

Μετά απ'αυτά, δίκιο έχει ο άνθρωπος να πιστεύει κάτι τέτοιο!
 
Νooz.gr