e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Βροχές και τοπικές καταιγίδες αύριο

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται για την Παρασκευή σε ολόκληρη σχεδόν την χώρα. Τα φαινόμενα αρχικά θα είναι πιό έντονα στην Ήπειρο την Κεντρική...



Μακεδονία την Θεσσαλία και την Δυτική Στερεά ενώ από το μεσημέρι και μετά έντονες βροχές θα σημειωθούν και σε Θράκη Εύβοια Σποράδες και νησιά Ανατολικού Αιγαίου. Χιονοπτώσεις περιμένουμε στα βουνά της Ηπείρου και της Μακεδονίας σε υψόμετρο πάνω από 1600-1800 μέτρα.

Άνεμοι

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν και τα 6 Beaufort, στο Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές-νότιοδυτικές διευθύνσεις θα φτάσουν τα 5 Beaufort .Στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 5 Beaufort .Στο Ιονιο θα πνέουν από νότιοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τοπικά και τα 5 Beaufort.

Θερμοκρασία

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει στα βόρεια τους 18-19 βαθμούς στα κεντρικά τους 21-22 βαθμούς στα Δυτικά τους 20-21 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 22-23 βαθμούς.

Πηγή: meteo-news.gr