e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Εκπτώσεις 50% σε ανέργους και πολύτεκνους στις λαϊκές

Σχετική πρωτοβουλία ετοιμάζουν από κοινού η Νομαρχία Θεσσαλονίκης και οι παραγωγοί και πωλητές στις λαϊκές αγορές.
Ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Πρόεδρος της ΝΕΘ Βασίλης Κανάκας και ο Πρόεδρος του Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών, Παραγωγών, Πωλητών Λαϊκών Αγορών Νομού Θεσσαλονίκης Λάζαρος Παυλίδης...


...σας προσκαλούν σε συνέντευξη Τύπου σχετικά με την κοινή πρωτοβουλία παροχής εκπτωτικών κουπονιών σε ανέργους και σε πολυτέκνους για την αγορά τροφίμων από τις λαϊκές αγορές, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Μαΐου 2010, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

Στη συνέντευξη έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν ο Περιφερειακός Διευθυντής ΟΑΕΔ Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας Δημήτριος Κανελλίδης, εκπρόσωποι των Σωματείων Παραγωγών και Πωλητών Λαϊκών Αγορών του νομού Θεσσαλονίκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, έπειτα από πρόταση του Νομάρχη Π. Ψωμιάδη, η έκπτωση θα είναι 50% επί των αρχικών τιμών των φρέσκων προϊόντων σε ανέργους και πολυτέκνους μετά τις 13.00 το μεσημέρι, που θα πιστοποιούν την ιδιότητά τους με την επίδειξη της κάρτας τους στους πωλητές.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΑΘ