e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Αναβολή δίχως συνέπειες...


Δεν πρόκειται να γίνει σήμερα η συνάντηση κορυφής στον Παναθηναϊκό και πήρε μετάθεση για Σάββατο ή Δευτέρα χωρίς, όμως, να υπάρχει λόγος ανησυχίας!



Οπως είχε γράψει πρώτος στο blog του στο gazzetta.gr o Νίκος Βασιλαράς η συνάντηση κορυφής των μετόχων του Παναθηναϊκού είχε κλειστεί για σήμερα προκειμένου να συμφωνήσουν σε όλα τα θέματα της ομάδας. Ωστόσο λόγω έκτακτων υποχρεώσεων μετατίθεται για το Σάββατο ή για τη Δευτέρα.

Επί τάπητος θα τεθούν όλα τα ζητήματα που «καίνε» τον Παναθηναϊκό αλλά και το μέλλον της ομάδας. Οι Νικόλας Πατέρας, Παύλος Γιαννακόπουλος και Ανδρέας Βγενόπουλος έκλεισαν τη συνάντηση αλλά ανοικτό είναι ποιοι θα δώσουν το παρών. Ήδη έχουν ακουστεί πολλές φήμες για αρκετές απουσίες...

Από τα βασικά ζητήματα του ραντεβού είναι το ποιοι και με τι ποσό θα συμμετάσχουν τελικά στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, η οποία ουσιαστικά έχει αποφασιστεί στο τελευταίο Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Ακόμα ένα θέμα που... καίει είναι του προεδρικού θώκου. Θα παραμείνει ή όχι ο Νικόλας Πατέρας στην προεδρία του τριφυλλιού; Αν όχι, ποιος θα είναι αυτός που θα τον διαδεχτεί; Αν βέβαια, τεθεί τέτοιο ζήτημα.

Επίσης, ο Κώστας Αντωνίου δεν γνωρίζει αν συνεχίσει να είναι ο διευθυντής ποδοσφαίρου των πρασίνων με το θέμα του παλαίμαχου άσου να βρίσκεται μέσα στις συζητήσεις των μετόχων. Το «πράσινο» φως για να συνεχίσει πρέπει να πάρει και ο Νίκος Νιόπλιας αλλά και να συζητηθεί το μπάτζετ της νέας σεζόν. Πάντως, εκτενέστερη κουβέντα για αυτά τα αγωνιστικά θέματα θα υπάρξει στο Διοικητικό Συμβούλιο που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.

Πηγή: gazzetta.gr