e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτή την Πέμπτη
Η Press Time αποκαλύπτει


-Το πολιτικό βαρόμετρο του Δεκεμβρίου από την Alco. Πέντε μονάδες μπροστά είναι το ΠΑΣΟΚ. Ποια είναι η δύναμη των κομμάτων, πόσο ικανοποιημένοι οι πολίτες από την απόδοση της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης. Ποια η γνώμη τους για τους πολιτικούς αρχηγούς και η παράσταση νίκης.



-Σοκ: Άλλα 50 άτομα από τα σαλόνια της Αθήνας για το κύκλωμα της κόκας ψάχνει η ΕΛΑΣ. Η εμπλοκή τηλεστάρ, οι καλλιτέχνες και το συγγενικό πρόσωπο υπουργού.


-Τι έκαναν οι 50 Ρώσοι αρχινονοί στην Αθήνα. Δολοφονίες μαφιόζων, πρώην πράκτορες της KGB με επιχειρήσεις στην Ελλάδα και ο αρχιμαφιόζος με τα χίλια πρόσωπα που αναζητείται στη χώρα μας.


-Ποιοι ήθελαν να «φάνε» τον αρχηγό ΓΕΣ; Οι συλλήψεις για τον εκβιασμό, η κόρη του, οι εκπομπές της και το θρίλερ.


-Προκαλεί ο Τούρκος πρόξενος στη Θράκη. Μιλά ευθέως για «τουρκική μειονότητα». Ο ρόλος των μυστικών πρακτόρων.




Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική




-Γιώργος Παπανδρέου: Απογοήτευση για την αδράνεια των κορυφαίων και των θεσμικών κυβέρνησης και ΠΑΣΟΚ


-Σε εκλογική ετοιμότητα η Ρηγίλλης για πρόωρες κάλπες




Press Time
Διαβάστε ακόμα:


-31.400 προϊόντα «καίνε» την αγορά. Φωτιά με την ακρίβεια, παρά τη συμφωνία με τις πολυεθνικές. Μόνο το 25% του Δείκτη Τιμών Καταναλωτή επηρεάζουν τα 661 είδη που φτηναίνουν.


-Πότε σας συμφέρει να βγείτε στη σύνταξη. Τι χάνετε και πώς μπορείτε να κερδίσετε. Ένας χρήσιμος οδηγός.
-Ώρα μηδέν για τον Παναθηναϊκό. Οι επόμενες κινήσεις του Βαρδινογιάννη, του Βγενόπουλου, του Πατέρα και του Γιαννακόπουλου, η σύγκρουση του πολυμετοχικού και η επόμενη μέρα.


-Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Νοσοκομειακών Γιατρών, Δημήτρης Βαρνάβας προειδοποιεί: Οι συγχωνεύσεις των νοσοκομείων μπορεί να κοστίσουν ανθρώπινες ζωές. Ποια νοσοκομεία γίνονται ένα, ποια καταργούνται.


-Οργή για τα διόδια σε όλη τη χώρα. Έρχονται νέοι σταθμοί και νέα καπέλα. Ποιοι και πού δεν θα… αφήνουν τους οδηγούς να πληρώνουν, την παραμονή των Χριστουγέννων.


-Το ωροσκόπιο του 2011 γνωστό αστρολόγο Χρίστο Ντούβλη. Διαβάστε τι σας φέρνουν τα άστρα το νέο χρόνο, ποιους αγγίζει η τύχη και ποιους η… κρίση.








SPORT


-Πού υπερέχει στατιστικά ο Ολυμπιακός και πού χάνει, μόνο ο Σισέ δεν κινδυνεύει στην Παιανία και η σκληρή μεταγραφική λιτότητα από την ΑΕΚ.








Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα


Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις