e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Με προβλήματα η λειτουργία ΟΣΕ - Προαστιακού τις επόμενες ημέρες λόγω κινητοποιήσεων

24ωρη απεργία την Πέμπτη

Με προβλήματα θα λειτουργούν έως και την Παρασκευή ο ΟΣΕ και ο Προαστιακός, εξαιτίας των κινητοποιήσεων που έχουν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών για την εξυγίανση και ανάπτυξη του ΟΣΕ.Σήμερα, Τετάρτη, η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Αμαξοστοιχιών έχει εξαγγείλει τρεις 3ωρες στάσεις εργασίας (από τις 6 έως 9 το πρωί, 2 έως 5 το απόγευμα και 9 με 12 το βράδυ). Τις ώρες της στάσεις δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια του ΟΣΕ, του Προαστιακού, αλλά και του μετρό από τη Δουκ.Πλακεντίας μέχρι το Αεροδρόμιο.


Την Πέμπτη, ημέρα έναρξης της συζήτησης του επίμαχου νομοσχεδίου στην αρμόδια επιτροπή της βουλής, δεν θα κινηθεί κανένα τρένο και θα καταργηθούν όλα τα δρομολόγια, πλην των λεγόμενων κοινωνικών αναγκών, εξαιτίας της 24ωρης απεργίας που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.

Από την 24ωρη απεργία αναμένεται να επηρεαστεί και το πρόγραμμα δρομολογίων της Παρασκευής.


Η ΠΟΣ έχει προαναγγείλει ότι θα συνεχίσει τις κινητοποιήσεις με τη μορφή επαναλαμβανόμενων 24ωρων απεργιών, όταν το σχέδιο νόμου έλθει προς συζήτηση στη Βουλή.
 
ta nea