e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΤΕΡΑΣ: Ηλεκτροσόκ για παίκτες-Ολυμπιακό


Προ των ευθυνών τους έθεσε ο Νικόλας Πατέρας τους παίκτες του Παναθηναϊκού και μίλησε για τελευταία ευκαιρία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Προσπάθεια πώρωσης των ποδοσφαιριστών για να αλλάξουν την εικόνα τους και αιχμές για τους ερυθρόλευκους.Η χτεσινή παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην Παιανία ήταν ένα σαφές μήνυμα προς τους ποδοσφαιριστές. «Ή παίζετε μπάλα και αλλάζετε συμπεριφορά ή θα έχετε πρόβλημα», ήταν το γενικό περιεχόμενο της σκληρής ομιλίας, ενώ ξεχώρισαν και οι ατάκες του για τον Ολυμπιακό.


«Εμείς είμαστε οι πρωταθλητές κι αυτοί είναι πέμπτοι. Δεν έχετε τσίπα να ακούτε να λένε ότι δεν είναι ντέρμπι το ματς του Σαββάτου και ότι θα σας νικήσουν σίγουρα;».

Μάλιστα θα μπουν και στα αποδυτήρια οι δηλώσεις του κ. Μαρινάκη μετά τον αγώνα Ολυμπιακού-Άρη για να τις βλέπουν συνέχεια οι παίκτες και να θυμούνται τι πρέπει να κάνουν στο ματς του Σαββάτου!


Η ομάδα παίζει σήμερα στην Κοζάνη για το Κύπελλο με πάρά πολλές αλλαγές καθώς έμειναν στην Αθήνα οκτώ βασικοί. Στην αποστολή είναι πάντως Σισέ και Γκοβού, ενώ θα παίξει από την αρχή ο Μαυρίας και επανήλθε σε αποστολή ο Μαχλελής. Στην εδνεκάδα θα είναι οι Σεϊταρίδης, Γκοβού και Καντέ.

nooz.gr