e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

ΥΠΟΙΚ: Αναδιοργάνωση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους

Τον νέο πρόεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (ΝΣΚ) Φωκίωνα Γεωργακόπουλο και τους νέους αντιπροέδρους κ.κ.Βλάσιο Ασημακόπουλο και Βασίλειο Σουλιώτη, παρουσίασε το μεσημέρι στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου.








Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο υπουργός Οικονομικών γνωστοποίησε ότι σε συνεργασία με τον νέο πρόεδρο κ. Γεωργακόπουλο, προωθείται η αναδιοργάνωση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, γιατί όπως σημείωσε, τα τελευταία χρόνια το ΝΣΚ «έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά και είναι κρίμα αυτό το δυνατό επιστημονικό δυναμικό που υπάρχει να μην χρησιμοποιείται με τον καλύτερο τρόπο για τις μεγάλες υποθέσεις που απασχολούν το ελληνικό δημόσιο».






«Θέλω να σας συγχαρώ για την ανάληψη των καθηκόντων σας και να υπογραμμίσω τη σημασία του έργου σας. Εύχομαι όλα να πάνε καλά σε μια περίοδο δύσκολη για όλους μας και νομίζω ότι ο καθένας στον τομέα του έχει την υποχρέωση να δείξει τον καλύτερο εαυτό του», δήλωσε από την πλευρά του ο Κάρολος Παπούλιας απευθυνόμενος στον νέο πρόεδρο και τους αντιπροέδρου του ΝΣΚ.

NAFTEMPORIKI.GR
«Με μεγάλη χαρά σήμερα σας παρουσιάζω τον νέο πρόεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και τους δύο νέους αντιπροέδρους, τους οποίους ενέκρινε το υπουργικό συμβούλιο πριν από μερικές μέρες. Είναι όχι μόνο εξαίρετοι νομικοί, αλλά και άνθρωποι με μία ευρύτητα πνεύματος, που θα βοηθήσουν στο να στηριχθεί και να μπορέσει το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους να αποτελέσει έναν ακόμα πιο ισχυρό σύμμαχο του κράτους και σύμβουλο της πολιτείας για τα μεγάλα ζητήματα», τόνισε κατά τη συνομιλία του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο κ. Παπακωνσταντίνου.