e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Ράλι στις μετοχές της Πειραιώς, ΑΤΕ. και Τ.Τ.

Υψηλά κέρδη καταγράφονται στο Χρηματιστήριο μετά την πρόταση που κατέθεσε η Τράπεζα Πειραιώς για την εξαγορά της Αγροτικής Τράπεζας και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Ο γενικός δείκτης ενισχυόταν κατά 1,63% στις 1.599,60 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφωνόταν στα 56,9 εκατ. ευρώ.



Ο Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών κ. Σπύρος Καπράλος, με τη σύμφωνη γνώμη της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αποφάσισε, σε συνέχεια της ανακοίνωσης της εταιρίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. που εξεδόθη σήμερα, την άρση της προσωρινής αναστολής διαπραγμάτευσης των μετοχών των τραπεζών ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε., ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. και ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Τ.Ε.






Η έναρξη της συνεχούς διαπραγμάτευσης των μετοχών των ανωτέρω τραπεζών, όπως και τα παράγωγα των μετοχών αυτών, θα πραγματοποιηθεί σήμερα 15/07/2010 και ώρα 13.45.






Από τις 13.30 θα ξεκινήσει περίοδος συγκέντρωσης εντολών διάρκειας 15 λεπτών έως τις 13.45 ακριβώς, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η δημοπρασία για τον υπολογισμό της τιμής ανοίγματος. Στην συνέχεια οι μετοχές θα περάσουν σε φάση συνεχούς διαπραγμάτευσης μαζί με τις υπόλοιπες μετοχές της κατηγορίας "Μεγάλη Κεφαλαιοποίηση".


Nooz.gr