e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Lamborghini Aventador με σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων

Eναρμονισμένη στο πνεύμα της εποχής, η Aventador, θα εφοδιαστεί με ένα σύγχρονο σύστημα απενεργοποίησης έξι κυλίνδρων, όταν δεν απαιτείται η χρήση τους, για την καλύτερη δυνατή εξοικονόμηση καυσίμου.

Η Lamborghini Aventador, στην έκδοση του 2013, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα, στο επικείμενο σαλόνι αυτοκινήτου, στο Παρίσι και να λανσαριστεί επίσημα, στις αρχές της νέας χρονιάς. 

Παρόλα αυτά, ήδη κάποια στοιχεία έχουν διαρρεύσει στο διεθνή τύπο, αποκαλύπτοντας πως το ιταλικό supercar, χωρίς να χάνει κάποιο από τα γονίδιά του, θα... προσαρμοστεί στη φιλοσοφία της σημερινής εποχής. 

Πιο συγκεκριμένα, το δωδεκακύλινδρο μηχανικό σύνολο της Aventador, θα εξοπλιστεί με ένα σύγχρονο σύστημα εξοικονόμησης καυσίμου, που θα απενεργοποιεί αυτόματα τους έξι κυλίνδρους όταν το αυτοκίνητο κινείται σε χαμηλότερες ταχύτητες και δεν υπάρχουν ιδιαίτερες απαιτήσει σε ισχύ. Αυτοί τίθενται ξανά σε ισχύ, σε διάστημα μόλις 180 χιλιοστών του δευτερολέπτου και δείχνουν τις... άγριες διαθέσεις τους, με ένα απλό πάτημα του γκαζιού. 

 Σε συνδυασμό με το σύστημα Start/Stop, η μέση κατανάλωση της Aventador, θα κυμαίνεται πλέον στα 16,0 λίτρα/100 χλμ. (καθόλου άσχημα για μια Lambo) και οι εκπομπές CO2 στα 370 γρ./χλμ. 

Παράλληλα με τα προαναφερόμενα, η έκδοση του 2013 του μοντέλου, θα υιοθετήσει πιο σφιχτές αναρτήσεις, για ακόμα συναρπαστικότερες εμπειρίες στην οδήγηση. 

Επίσης θα προστεθούν μια ποικιλία αξεσουάρ από ανθρακονήματα, ενώ θα υπάρξουν και μικροαλλαγές στο εσωτερικό, με κυριότερη το νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων με το μεγεθυσμένο ταχύμετρο.

Πηγή:www.autotriti.gr