e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Ο Johnny Depp στο νέο άλμπουμ των Aerosmith

Τα τρία τελευταία χρόνια οι Aerosmith συγκεντρώνουν υλικό για το νέο άλμπουμ τους που τελικά θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου. Για να τραβήξουν την προσοχή του κοινού, επιστράτευσαν στη νέα δουλειά τους Johnny Depp, Carrie Underwood και Julian Lennon.

Τον Μάιο κυκλοφόρησε το «Legendary Child», το πρώτο τραγούδι από το νέο δίσκο «Music from Another Dimension!», ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και έμεινε εκτός των charts του Billboard και των iTunes.

Για να κάνει πιο ελκυστικό το νέο άλμπουμ, το συγκρότημα αποκάλυψε στο περιοδικό Rolling Stone ότι συνεργάστηκε με τη διάσημη τραγουδίστρια της country μουσικής, Carrie Underwood, η οποία θα ερμηνεύσει με τον Steven Tyler τη μπαλάντα «Beautiful».

Αρχικά ο κιθαρίστας των Aerosmith, Joe Perry, είχε αντιρρήσεις γι’ αυτή τη συνεργασία, όμως μετά την ηχογράφηση του κομματιού δήλωσε ότι «οι φωνές τους ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους».

Επίσης, στο νέο δίσκο εμφανίζεται ο Julian Lennon, γιος του θρυλικού Σκαθαριού John Lennon. Ο 49χρονος μουσικός/ηθοποιός θα κάνει τα φωνητικά στο «Love Three Times a Day», τραγούδι που ο Tyler χαρακτήρισε ως «Beatlesque».

Τέλος, ο χολιγουντιανός ηθοποιός Johnny Depp, που δεν έχει κρύψει ποτέ το πάθος του για τη μουσική και μάλιστα ο ίδιος έχει συμμετάσχει με την κιθάρα του σε εμφανίσεις των Oasis, Tom Petty & The Heartbreakers και Marilyn Manson, θα κάνει τα φωνητικά στο «Freedom Fighter».
nooz.gr