e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Κόκκινο πανί τα κόκκινα αυτοκίνητα για τα πουλιά

Άσχημα νέα για τους ιδιοκτήτες κόκκινων αυτοκινήτων. Σύμφωνα με έρευνα βρετανικής εταιρίας με αξεσουάρ αυτοκινήτων, τα πουλιά τείνουν να προτιμούν τα κόκκινα αυτοκίνητα για να εναποθέσουν τις ακαθαρσίες τους.

Η έρευνα της εταιρίας Halfords παρακολούθησε πόσο συχνά τα πουλιά "άφηναν τα ίχνη τους" σε 1.140 αυτοκίνητα παρκαρισμένα στους δρόμους του Μπράιτον, της Γλασκόβης, του Λιντς, του Μάντσεστερ και του Μπρίστολ μέσα σε δύο συνεχόμενες μέρες.

Αποδείχτηκε ότι τα πουλιά προτίμησαν το 18% των κόκκινων αυτοκινήτων , το 14% των μπλε, το 11% των μαύρων, το 7% των λευκών και το 3% των γκρι ή ασημί. Τα πιο. . . τυχερά ήταν τα πράσινα καθώς μόνο ένα στα 100 είχε προτιμηθεί.

Η Halfords επικαλέστηκε εκπρόσωπο της Βρετανικής Εταιρίας Ορνιθολογίας, ο οποίος είπε: "Δεν γνωρίζουμε αν τα πουλιά μπορούν να προτιμούν συγκεκριμένα χρώματα αυτοκινήτων, αλλά (οι ακαθαρσίες τους στα αυτοκίνητα) μάλλον συνδέονται με το που έχει παρκάρει κάποιος".

Οι ακαθαρσίες των πουλιών είναι ιδιαίτερα όξινες και μπορούν να προκαλέσουν σοβαρή ζημιά στο χρώμα του αυτοκινήτου αν δεν αφαιρεθούν γρήγορα.
nooz.gr