e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Βενιζέλος: Με τη ΝΔ συνεργαζόμαστε αλλά δεν ταυτιζόμαστε

Σε τροχιά πλήρους ανανέωσης κινείται το ΠΑΣΟΚ, στον απόηχο της συντριπτικής ήττας που υπέστη στις εκλογικές αναμετρήσεις της 6ης Μαΐου και της 17ης Ιουνίου.

«Με τη Νέα Δημοκρατία συνεργαζόμαστε αλλά δεν ταυτιζόμαστε ούτε αξιακά ούτε πολιτικά», ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφερόμενος στη συμμετοχή του κόμματός του στην κυβέρνηση συνεργασίας, μιλώντας στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος, κατά τη διάρκεια της οποίας αναμένεται να γνωστοποιήσει τις προθέσεις του για την ανασύσταση της παράταξης.

Ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν λησμονεί την τεράστια ευθύνη της ΝΔ για το σημείο στο οποίο φτάσαμε, καταλογίζοντάς της ότι «οδήγησε τυφλά, χωρίς επίγνωση, τη χώρα στις εκλογές της 6ης Μαΐου και στη συνέχεια τροφοδότησε την πόλωση με το ΣΥΡΙΖΑ».

«Ελπίζω ότι η ΝΔ θα καταλάβει όσα δεν καταλάβαινε όλη την περίοδο κατά την οποία ήταν το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Αναφερόμενος στη Δημοκρατική Αριστερά ευχήθηκε στα στελέχη της να αντέξουν το βάρος της συμμετοχής στη διακυβέρνηση της χώρας, ενώ παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο κατηγόρησε ότι καιροφυλακτεί να εκμεταλλευτεί αποτυχία της κυβέρνησης που θα είναι αποτυχία και της χώρας.

Ο κ. Βενιζέλος ανακοίνωσε επίσης ότι ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και η κ. Εύη Χριστοφιλοπούλου αναλαμβάνουν κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του Κινήματος.
dealnews.gr