e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Οι οικονομικοί διευθυντές στην διάθεση της νέας Κυβέρνησης

Προσφέρουν την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους στην πατρίδα

Κίνηση με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αγάπης προς την πατρίδα κρίνεται η απόφαση του Συνδέσμου Ελλήνων Οικονομικών Διευθυντών (ΣΕΟΔΙ) να προσφέρει ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες και την πολύτιμη εμπειρία του στο Υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να παρασχεθεί στην κυβέρνηση που θα προέλθει από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου η απαιτούμενη τεχνογνωσία.


Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αλέξανδρος Κωστόπουλος, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Οικονομικών Διευθυντών, αποτελείται από άτομα υψηλού επαγγελματικού και επιστημονικού επιπέδου, αφού λειτουργούν ως managers πρώτης γραμμής στην διοίκηση των μεγάλων επιχειρήσεων.

Με την γνώση και την εμπειρία τους, σε θέματα της οικονομίας και της αγοράς, θα είναι σε θέση να συμβάλλουν ουσιαστικά στο βαρύ έργο των Υπουργείων που επιτελείται υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες της τρέχουσας συγκυρίας, αφού άλλωστε είναι αυτοί που μάχονται στην αγορά για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της σημερινής οικονομικής πραγματικότητας και εφαρμόζουν στην πράξη τις αποφάσεις της δημόσιας διοίκησης.

Οι τομείς που θα μπορούσαν να συμβάλλουν, είναι τα θέματα φορολογίας, θέματα οικονομικής ανάπτυξης (αναπτυξιακοί νόμοι), ο Κώδικας Βιβλίων και Στοιχείων, θέματα φορολογικών ελέγχων, η μείωση της γραφειοκρατίας, η αθέμιτη συναλλαγή (διαφθορά) κ.λπ.

Η απόφαση αυτή του ΣΕΟΔΙ θα κοινοποιηθεί με επιστολή στους Υπουργούς Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Παράλληλα, ο Σύνδεσμος, στην προσπάθειά του να βοηθήσει την ελληνική επιχείρηση, έχει καθιερώσει στην ιστοσελίδα του www. seodi. gr την υπηρεσία 'help', όπου οι Έλληνες επιχειρηματίες μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις που σχετίζονται με την λειτουργία της επιχείρησής τους και ομάδα έμπειρων οικονομολόγων του Συνδέσμου παρέχει τις απαραίτητες συμβουλές δωρεάν.