e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Διαγραφή Ευαγγελάτου - Κοσιώνη- Σρόιτερ- Βερύκιου- Παπαδρόσου

Με διαγραφή από την ΕΣΗΕΑ αναμένεται να πληρώσουν το χθεσινό αντάρτικο στη στάση εργασίας των τεχνικών (από 18.00 έως 22.00) ο Νίκος Ευαγγελάτος, η Σία Κοσιώνη, ο Βασίλης Παπαδρόσος, ο Δήμος Βερύκιος και ο Αντώνης Σρόιτερ.

Σύμφωνα με την ΕΣΗΕΑ. Ο Νίκος Ευαγγελάτος θεωρείται βέβαιο ότι θα οδηγηθεί στο Πειθαρχικό με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής και μάλλον θα διαγραφεί. Είναι πολλές άλλωστε οι ανάλογες «αμαρτίες» που έχει διαπράξει. Στο Πειθαρχικό, είναι βέβαιο ότι θα φτάσει και η Σία Κοσιώνη και άλλοι από τους συντελεστές του δελτίου.

Στον Alpha τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα. Οι πληροφορίες που φτάνουν στην ΕΣΗΕΑ, λένε ότι ο διευθυντής ειδήσεων Βασίλης Παπαδρόσος, έκανε πράξη τη βούληση του ιδιοκτήτη Δημήτρη Κοντομηνά να μεταδοθεί δελτίο ειδήσεων, ασκώντας αφόρητες πιέσεις στους δημοσιογράφους.

Σε αυτό βοήθησε και ο παρουσιαστής του δελτίου Αντώνης Σρόιτερς και ο Δήμος Βερύκιος, οι οποίοι προσφέρθηκαν να είναι οι πρώτοι οι οποίοι θα εμφανίζονταν στο γυαλί, δημιουργώντας απεργοσπαστικό ρεύμα.

Οι προαναφερόμενοι, θα διαβούν- και αυτοί την πόρτα του Πειθαρχικού, με το ερώτημα ποινής που θα φτάνει μέχρι και στη διαγραφή.
dealnews.gr