e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime

Αυτό το Σάββατο στα περίπτερα

Η Press Time αποκαλύπτει

- Φέρνουμε στο φως τις καταθέσεις των πολιτικών! Δείτε μία προς μία τις καταθέσεις των εκατομμυρίων ευρώ που έχουν οι εθνοπατέρες μας, την ώρα που… αναζητούνται εκείνοι που έβγαλαν πάνω από 100.000 ευρώ στην Ελβετία.

- Νέος καυτός φάκελος στην εισαγγελία για μίζες σε πολιτικούς. Μετά τον Άκη, ποιος;


- Η Ντόρα Μπακογιάννη ρίχνει «γέφυρα» στον Αντώνη Σαμαρά μέσω της “PRESS”. «Δεν έχω εμπάθειες. Θα συνεργαστώ με οποιονδήποτε για το καλό της χώρας» Συνέντευξη- φωτιά. Τι λέει για την υπόθεση του πόθεν έσχες.

-Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη “PRESS”: «Αισθάνομαι οργή για την κατάλυση της Δημοκρατίας». Πρόταση ευθύνης για την ανάληψη διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ.

- Συνέντευξη Ευριπίδης Στυλιανίδης: «Στόχος μας η μείωση των φόρων». Η ΝΔ έχει πρόγραμμα 10ετίας. Θα αποσυμπιέσουμε την κοινωνία από το μνημόνιο.

-  Γιάννης Διαμαντίδης: «Τη λύση θα δώσει μόνο ο Βενιζέλος». Ακόμα, μιλώντας στη “PRESS” ο πρώην υπουργός χαρακτηρίζει «λάθος» την κατάργηση του ΥΕΝ τονίζοντας «θα το επαναφέρουμε». 




Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική

- Μετεκλογικά σενάρια. Στην κόψη του ξυραφιού. Η αποδυνάμωση των δύο μεγάλων κομμάτων και οι πιθανές συγκυβερνήσεις.


Press Time
Διαβάστε ακόμα:

-Συνέντευξη: Βασιλική Τριανταφυλλίδη: «Σαφάρι» για έσοδα στο ΙΚΑ. Η αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Κοινωνικής Ασφάλισης μιλάει για την κατάσταση του Ταμείου και τις συντάξεις.

- «Γαληνός»: Φέσι πάνω από 40 εκατομμύρια. «κανόνι» στην αγορά των Super Markets. Η κατάθεση προσφυγής στο άρθρο 99. Η αναταραχή στον κλάδο και οι προμηθευτές.


- 21 Απριλίου 1967 – 21η Απριλίου 2012: Άκης και Ντερτιλής σε διπλανό κελί. Ο μιζαδόρος και ο χουντικός πίσω από τα σίδερα της φυλακής. Τι τους ενώνει τι τους χωρίζει!

-Μπλόκο στο κούρεμα των δανείων των πολιτών, για να «χαϊδέψουν» τους τραπεζίτες. Όλο το παρασκήνιο.



SPORT

-          Η κόντρα Βαρδινογιάννη – Βγενόπουλου δίνει έδαφος στον Αλαφούζο. Ακόμη, ο Έμερι και η… βόμβα Σάντος: Φαβορί για την διαδοχή Βαλβέρδε ο Ισπανός της Βαλένθια. Επίσης, το «κυνήγι του Θησαυρού»: Η ΑΕΚ υπολογίζει χωρίς τον… ξενοδόχο για τα λεφτά του Champions League.



Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα

Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις