e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Η Houston αιμορραγούσε μέσα στη μπανιέρα


Η Whitney Houston βρέθηκε μπρούμυτα μέσα στη μπανιέρα του ξενοδοχείου στο Μπέβερλι Χιλς όπου διέμενε, από τη μύτη της έρεε αίμα, ενώ στο δωμάτιο βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες, όπως αποκαλύπτει η τελική ιατροδικαστική έκθεση νεκροψίας.


Δυο μήνες σχεδόν μετά την είδηση του τραγικού θανάτου της θρυλικής τραγουδίστριας, δόθηκε στη δημοσιότητα η τελική αναφορά του ιατροδικαστή, που περιέχει όλες τις λεπτομέρειες για τις συνθήκες θανάτου της.






Η αιτία θανάτου της Houston επιβεβαιώνεται ότι προήλθε από πνιγμό λόγω καρδιακού επεισοδίου, ωστόσο τα ευρήματα της αστυνομίας φανερώνουν ότι η εθισμένη στην κοκαΐνη τραγουδίστρια έκανε χρήση λίγο πριν βρεθεί στην μπανιέρα του δωματίου της από την βοηθό της.






Όπως αποκαλύπτει η αναφορά του επικεφαλής ιατροδικαστή Dr. Christopher Rogers, μέσα στο δωμάτιο βρέθηκαν ένα κουτάλι με ίχνη μια λευκής ουσίας (που αποδείχτηκε ότι ήταν κοκαΐνη), ένα τυλιγμένο χαρτί που περιείχε κοκαΐνη και ένα μικρό καθρεφτάκι, πάνω στο οποίο υπήρχαν ίχνη του “λευκού θανάτου”.






Επίσης, βρέθηκαν διάφορα άλλα αντικείμενα βρέθηκαν πάνω σε ένα τραπεζάκι του δωματίου, με πολλά μπουκαλάκια που περιείχαν καμιά δεκαριά διαφορετικά φάρμακα.






Επίσης, αναφέρεται ότι το νερό μέσα στη μπανιέρα όπου πνίγηκε ήταν καυτό και ότι τα χείλη της Houston ήταν τραυματισμένα.






«Η θανούσα μπορεί να υπέκυψε από υπερβολική χρήση ναρκωτικών, φαρμάκων και αλκοόλ», υπογραμμίζει η έκθεση των 42 σελίδων προσθέτοντας ότι καμιά ένδειξη εγκληματικής πράξης δεν βρέθηκε στο σημείο.






Οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι η Whitney Houston έκανε χρήση πολλών ναρκωτικών και δυνατών φαρμάκων, όπως κοκαΐνη, Benadril, το μυοχαλαρωτικό Flexeril, μαριχουάνα και Xanax.
nooz.gr