e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Δεν επιστρέφει στο διάλογο για το φορολογικό η ΝΔ

Παρά την απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών να αποσύρει τη διάταξη για τα τεκμήρια σε πατάρια, σοφίτες και υπόγεια που «τακτοποιήθηκαν» με τον νόμο περί ημιυαπίθριων, η Νέα Δημοκρατία αρνείται να επιστρέψει στον διάλογο για το φορολογικό.




Σε σημερινή δήλωσή του, ο αναπληρωτής υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης, υπογράμμισε ότι οι θέσεις του κόμματος «για ένα απλό, δίκαιο και αναπτυξιακό φορολογικό σύστημα, που θα εφαρμόσουμε μετά τις εκλογές» έχουν κατατεθεί σε όλες τις συναντήσεις της αρμόδιας επιτροπής και κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι «μέχρι σήμερα, δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό» και ότι «παραμένει πιστό στις επιλογές των φοροεπιδρομών».

«Σήμερα, πλέον, όλοι κατάλαβαν πόσο διαφέρουμε από τη φορομπηχτική πολιτική του ΠΑΣΟΚ, που για δυόμισι χρόνια, συνέβαλε στην καταστροφή της οικονομίας μας» σημείωσε ο κ. Βρούτσης, προσθέτοντας ότι «η επιμονή της Νέας Δημοκρατίας κατάφερε να οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ σε άτακτη υποχώρηση. Και να γλιτώσει τους πολίτες από ένα ακόμη φόρο».

«Οι κάλπες πλέον θα κρίνουν και θα αξιολογήσουν τα κόμματα, τα προγράμματά τους, τις ευθύνες τους και την αξιοπιστία τους» κατέληξε ο κ. Βρούτσης.
dealnews.gr